Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Κλείνουν τρεις δημόσιες κλινικές σε Νοσοκομεία της Αττικής, λόγω έλλειψης προσωπικού καταγγέλλουν γιατροί (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κλείνουν τρεις δημόσιες κλινικές σε Νοσοκομεία της Αττικής, λόγω έλλειψης προσωπικού καταγγέλλουν γιατροί (Video)

Κλείνει το Παθολογοανατομικό εργαστήριο του νοσοκομείου "Αλεξάνδρα" λόγω έλλειψης προσωπικού, η Παιδιατρική Κλινική Καλλιθέας και το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Παίδων Πεντέλης λόγω έλλειψης προσωπικού καταγγέλλει ο γιατρός Πάνος Παπανικολάου, αλλά δεν θα το μάθετε από τα κανάλια. Θα μάθετε όμως για τα καινούργια σεντόνια που θα έχουν πλέον τα Δημόσια Νοσοκομεία μετά από δωρεά των "φιλεύσπλαχνων" εφοπλιστών.

Για την ΠΟΕΔΗΝ, όλα καλά;  

Την είδηση δημοσιοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης ο οποίος σχολίασε καυστικά την ανυπαρξία ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα σημείωσε σε σχετική ανάρτησή του:

Προς υγειονομικούς συντάκτες ενταύθα: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!!
Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα;;; 

ΥΓ εκείνος ο Γιαννάκος του τελειώσανε οι πλίνθοι για να χτίσει κάνα τοίχο ο «αγωνιστής» απ´τα LIDL;;

Μπορεί η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών να αγοράζει κλινοσκεπάσματα για τα νοσοκομεία της χώρας, όμως φαίνεται ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί για τις επείγουσες ανάγκες, όπως οι προγραμματισμένες χημειοθεραπείες που καθυστερούν σε πολλά νοσοκομεία της χώρας, μεταξύ των οποίων και της Κρήτης,  λόγω ελλείψεων σε αντινεοπλασματικά φάρμακα, σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου.https://www.youtube.com/embed/IPjBmGABNko

Επίσης όπως κατήγγειλε γιατρός χθες στο Kontra Channel, στο Αγία Όλγα διακόπτονται τα χειρουργεία λόγω ελλείψεως Ιατρών/υλικών.

Συντάκτης: avgi.gr

Διαψεύδει ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας ότι κλείνουν οι κλινικές

Διαψεύδει τους γιατρούς που δημοσιοποίησαν τα προβλήματα στις κλινικές των Νοσοκομείων, ο υπουργός Υγείας, μέσω facebook ότι κλείνουν οι κλινικές στα παραπάνω Νοσοκομεία,

   «Για να μη διακινούνται "άσκοπα" και στοχευμένα ψευδείς ειδήσεις:

   1. Το παιδιατρικό ιατρείο του παραρτήματος του Παίδων «Π & Α Κυριακού» στην Καλλιθέα λειτουργεί κανονικά. Χθες, μετακινήθηκαν από άλλες δομές δύο παιδίατροι οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες μέχρι την πρόσληψη επικουρικού παιδιάτρου που έχει ήδη δρομολογηθεί.

   2. Το Παθολογοανατομικό Τμήμα του νοσοκομείου "Αλεξάνδρα" λειτουργεί με τη μετακίνηση γιατρού από το διασυνδεόμενο νοσοκομείο "ΕΛΕΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ" ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες μέχρι την οριστική διευθέτηση του προβλήματος.

   3. Το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Παίδων Πεντέλης δεν κινδυνεύει να κλείσει. Είναι στελεχωμένο με τρεις γιατρούς και αναμένεται να καλυφθεί άμεσα και η τέταρτη θέση που είναι κενή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL