Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έχει μπλέξει τα υπουργεία...

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με το "νέο" υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου φαίνεται πως έχει μπερδέψει ο επίσης νέος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης. Γιατί το λέμε αυτό; Την περασμένη Παρασκευή έσπευσε να διαφημίσει τις πρώτες επιστροφές της θητείας του βάσει της συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας. Βέβαια, αυτές υλοποιούνται από την αστυνομία και τη Frontex, καμία εκ των οποίων δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του νέου υπουργού.

Την Κυριακή, κατά την επίσκεψη στη Λέσβο, δεν επισκέφθηκε τη Μόρια -που είναι εντός των αρμοδιοτήτων του- λέγοντας πως ξέρει ότι τα πράγματα είναι άσχημα. Χθες ο Ν. Μηταράκης παρέστη και απήυθυνε χαιρετισμό στο 1ο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) μιλώντας για τον στόχο της κυβέρνησης σχετικά με τον περιορισμό των ροών, την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών, τη φύλαξη των συνόρων και τις άμεσες επιστροφές όσων δεν δικαιούνται άσυλο.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις