Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τ. Αλεξιάδης: Όταν διαδηλώνουν οι ακροδεξιοί, ο νόμος και η τάξη παίρνουν άδεια (Video)

«Όταν διαδηλώνουν οι ακροδεξιοί ο νόμος και η τάξη παίρνουν άδεια. Δεν υπάρχουν» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης διότι στην χθεσινή φασιστική επίθεση στο δημοσιογράφο της Deutche Welle στο Σύνταγμα η Αστυνομία δεν παρενέβη.

«Περιμένω από την Αστυνομία πολύ σύντομα να κάνει ότι είναι δυνατόν να εντοπίσει αυτούς που επιτέθηκαν και να καταλογίσει τις ευθύνες και να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη» πρόσθεσε ο κ. Αλεξιάδης υπογραμμίζοντας ότι: «Η ταύτιση στελεχών της Ν.Δ. σε ακραίες εκδηλώσεις τα προηγούμενα χρόνια στα ζητήματα είτε της Συμφωνίας των Πρεσπών είτε αλλού οδηγούν σε τέτοιες εκδηλώσεις».

«Αυτοί που χειροκροτούσαν επιθέσεις στα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να επανεξετάσουν τη θέση τους». Ο κ. Κυρανάκης όταν τοποθετήθηκε κράτησε τις περίφημες "ίσες αποστάσεις" νομιποιώντας με τον τρόπο αυτό τις ακροδεξιές επιθέσεις, αν και λίγο πριν τις καταδίκαζε απερίφραστα.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο