Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Βαρεμένος: Καμία σοβαρότητα από τον κ. Καραμανλή στα θέματα της αρμοδιότητάς του

Ματαίως θα περίμενε κανείς να υπάρξουν ψήγματα σοβαρότητας στην προσέγγιση θεμάτων της αρμοδιότητας του υπουργού, όπως ο δρόμος Πάτρα-Πύργος. Επιμένει με στρεψόδικο τρόπο να αναφέρεται σε ένα από τους αναδόχους ο οποίος εξέπεσε αλλά ο κ. Καραμανλής, για λόγους που γνωρίζει μόνο ο ίδιος, αρνείται να τον αντικαταστήσει με τον επιλαχόντα σημειώνει ο τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η δήλωση του τομεάρχη Υποδομών-Μεταφορών και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένου

Η πραγματικότητα με τις εξελίξεις στο λιβυκό, όπως την περιέγραψε με συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή στο OPEN ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλής, έχει ως εξής: «Η Τουρκία τελευταία, είναι περιορισμένη, η Ελλάδα πρωταγωνιστεί και το γεωπολιτικό παιχνίδι λειτουργεί υπέρ μας». Το όνειρο αυτό είδε ο υπουργός και μετά ξύπνησε!

Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει πιο εκρηκτικό κοκτέιλ από το συνδυασμό μιας σοβαρής γεωπολιτικής αναταραχής με μια ανεπαρκέστατη κυβέρνηση.

Μετά από αυτή την στιβαρή ανάλυση, ματαίως θα περίμενε κανείς να υπάρξουν ψήγματα σοβαρότητας στην προσέγγιση θεμάτων της αρμοδιότητας του υπουργού, όπως ο δρόμος Πάτρα-Πύργος. Επιμένει με στρεψόδικο τρόπο να αναφέρεται σε ένα από τους αναδόχους ο οποίος εξέπεσε αλλά ο κ. Καραμανλής, για λόγους που γνωρίζει μόνο ο ίδιος, αρνείται να τον αντικαταστήσει με τον επιλαχόντα.

Την ώρα που δηλώνει ότι το έργο πρέπει να αποπερατωθεί ως το 2023, κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην επιτευχθεί αυτός ο χρονικός στόχος και 6 μήνες μετά επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά ότι θα πάει -ενώ έπρεπε να το έχει κάνει ήδη σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του- στην Ευρώπη για να πάρει απάντηση στα όσα θολά σχεδιάζει. Ταυτόχρονα αρνείται να τοποθετηθεί για τις συνέπειες της κατάργησης με το έτσι θέλω εν εξελίξει εργολαβιών.

6 μήνες μετά επαναλαμβάνει τα αστήριχτα περί 100.000 εν αναμονή διπλωμάτων οδήγησης, ενώ στο μεταξύ επιστρέψαμε στο παλαιό διεφθαρμένο σύστημα έκδοσης με τα πρακτικά αποτελέσματα να συνηγορούν υπέρ της διαιώνισης μιας δυσλειτουργικής κατάστασης.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο