Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μ. Κάτσης: Ο κυβερνοπόλεμος σε ιστοσελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας εκθέτει ανεπανόρθωτα το επιτελικό κράτος

"Αυτά συμβαίνουν όταν στην ΕΥΠ διορίζεται διοικητής χωρίς πτυχίο και η Γεν. Δ/νση Κυβερνοασφάλειας στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής είναι ακόμη αστελέχωτη" επισημαίνει ο Μάριος Κάτσης με αφορμή της επίθεση Τούρκων χάκερς σε κυβερνητικές ιστοσελίδες. "Τόσο έτοιμη ήταν η κυβερνηση_Μητσοτακη;

Σε δήλωση του ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της του ΚΟ τους ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης για τις κυβερνοεπιθέσεις που δέχθηκαν κυβερνητικές ιστοσελίδας, αναφέρει ότι εκτέθηκε απανεπανόρθωτα το επιτελικό κράτος. Μάλιστα σε σκληρό τόνο τονίζει ότι "άφησαν τη χώρα απροστάτευτη και προκαλούν στους πολίτες ανασφάλεια"

"Αυτά συμβαίνουν όταν στην ΕΥΠ διορίζεται διοικητής χωρίς πτυχίο και η Γεν. Δ/νση Κυβερνοασφάλειας στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής είναι ακόμη αστελέχωτη" επισημαίνει.

Αναλυτικά η δήλωση του Μάριου Κάτση:

Ο κυβερνοπόλεμος που δέχτηκαν μαζικά ιστοσελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας σε μια κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα, εκθέτει ανεπανόρθωτα το επιτελικό κράτος. Υπουργός Επικρατείας κ. @Pierrakakis και η #ΕΥΠ, υπαγόμενοι και οι 2 απευθείας στον Κ. Μητσοτάκη άφησαν τη χώρα απροστάτευτη και προκαλούν στους πολίτες ανασφάλεια.

Αυτά συμβαίνουν όταν στην ΕΥΠ διορίζεται διοικητής χωρίς πτυχίο και η Γεν. Δ/νση Κυβερνοασφάλειας στο  Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής είναι ακόμη αστελέχωτη.

Τόσο έτοιμη ήταν η κυβερνηση_Μητσοτακη; Να δοθούν εξηγήσεις τι συνέβη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις