Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Σαμαράς αντεπιτίθεται - Δεν θα ψηφίσει την Σακελλαροπούλου για ΠτΔ θα λείπει... (Video)

Eurokinissi

Η δυσαρέσκεια του Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου δεν κρύβεται, ούτε αρκείται σε χαμηλούς τόνους. Προχώρησε έτσι σε άμεσα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη ενώ συνεχίστηκε λίγο μετά με διαρροές ότι την ημέρα που θα ψηφίζετε η Κ. Σακελλαροπούλου θα λείπει "ταξίδι για δουλειές"!

Πρωί πρωί γνωστός δεξιός δημοσιογράφος φίλα προσκείμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αντώνη Σαμαρά έβγαλε στη φόρα τα «βελούδινα» ενδοκυβερνητικά «διαζύγια» ενώ σήκωσε τους τόνους για το προσφυγικό-μεταναστευτικό καλώντας εμμέσως πλην σαφώς, την κυβέρνηση να «βουλιάζει βάρκες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συντάκτη της ΑΥΓΗΣ Κων. Σαββόπουλου, την ημέρα της εκλογής της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στη Βουλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς θα λείπει σε οικογενειακό ταξίδι στις ΗΠΑ.

Ωστόσο όπως σημειώνουν οι ίδιες πληροφορίες έστειλε επιστολή στον Σ. Καλαφάτη γνωστοποιώντας του ότι αν ήταν στην ψηφοφορία θα ψήφιζε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το ταξίδι αυτό, ερμηνεύεται ως ένας εύσχημος τρόπος για να δείξει τη δυσαρέσκειά του στην ηγεσία της ΝΔ και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που επέλεξε την κυρία Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς προτίθεται την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, να δημοσιοποιήσει δήλωση στην οποία θα ξεκαθαρίζει ότι θ ψήφιζε την υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν δεν έλειπε από την Ελλάδα.

Kατ.Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις