Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Προβλέπει, ή εύχεται η Ν. Μπακογιάννη να αλλάξει ο κ. Ραγκούσης; (Video)

«Προβλέπω ότι στον επόμενο ανασχηματισμό θα μπει άλλος στην θέση του Γ. Ραγκούση» σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΑΝΤ1.

Το βέβαιο είναι ότι όσες φορές και να καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε δια του τομεάρχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είτε δια του τομεάρχη Οικονομίας, Νίκου Παππά, είτε δια των βουλευτών του στα κανάλια, ποτέ δεν θα είναι αρκετό.

Ποτέ δεν είναι αρκετό, διότι το σενάριο ταύτισης της ανομίας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα από τα βασικά επιχειρήματα στην φαρέτρα της Ν.Δ. για να ισορροπεί τις εσωτερικές της αντιφάσεις και να ταϊζει τα ακροδεξιά της ακροατήρια.

Προβλέπει, ή εύχεται η κ. Μπακογιάννη, καλό είναι να κοιτάξει τις απανωτές ήττες που καταγράφει η κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα και τους ακροδεξιούς που σέρνουν το χορό στη Ν.Δ. εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τη χώρα.

Κατ. Μπρ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο