Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αν. Πετρόπουλος: Κομματικός ρεβανσισμός η συναίνεση Μητσοτάκη (Video)

"Η συναίνεση Μητσοτάκη μετατρέπεται σε έναν κομματικό ρεβανσισμό" τόνισε ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ, Αντρέας Πετρόπουλος στο ΣΚΑΙ προσθέτοντας ότι "σε μια τέτοια πολύ δύσκολη συγκυρία η Ν.Δ. τορπιλίζει μια συναινετική διαδικασία" Θα την κυνηγάει η απόρριψη Παυλόπουλου τη Ν.Δ. γιατί θα μπορούσε να αναζητήσει συναίνεση".

"Παρά τις κορώνες και τα αφηγήματα περί συναίνεσης διαμορφώνεται από τη Ν.Δ. ένα κλίμα εκδίωξης του Προκόπη Παυλόπουλου. Ενώ έχει κάνει μια απόλυτα επιτυχημένη θητεία σύμφωνα με την γενικότερη παραδοχή που υπάρχει επιχειρείται να ταυτιστεί με το χώρο της Αριστεράς.  Σε λίγο θα τον κάνουν και μέλος της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ."

 
 

"Υπάρχει ένα κλίμα εκδίωξης του κ. Παυλόπουλου και αυτό είναι απρέπεια. Είναι ευτελισμός του θεσμού όλη η διαδικασία των τελευταίων ημερών: πάμε βουνό, κατεβαίνουμε από το βουνό... Είναι πρόβλημα εσωκομματικό της Ν.Δ. διότι ένας βουλευτής δεν μπορεί να καταλάβει για ποιους λόγους απορρίπτεται ένας κατεξοχήν κεντροδεξιός, σοβαρός άνθρωπος με συγκεκριμένα αποτελέσματα και αναζητούνται πρόσωπα από την παλιά κεντροαριστερά που έχει μετακομίσει στη νεοφιλελεύθερη παράταξη".

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

 
 
 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ξέρουν μόνο να γκρεμίζουν

Να γκρεμίζεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να χτίσεις. Ως αξιωματική αντιπολίτευση, η Ν.Δ. επιδόθηκε συστηματικά σε μια χυδαία επιχείρηση κατεδάφισης όλων των κόπων του ελληνικού λαού, αυτών που επέτρεψαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις