Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νίκος Παππάς για δηλώσεις Γεωργιάδη: Κυνισμός και απάτη. Αυτό είναι το μείγμα της πολιτικής της ΝΔ

"Οι δηλώσεις Γεωργιάδη είναι ξεκάθαρες. Το πλαίσιο για την προστασία της α' κατοικίας καταργείται μετά τις 30 Απριλίου " επισημαίνει σε δήλωση του ο Νίκος Παππάς.

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε εκπομπή του πρώτου προγράμματος της ΕΡΤ, δήλωσε ότι μετά τις 30 Απριλίου 2019 καταληκτική ημερομηνία της παράτασης στο υφιστάμενο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, αρχίζουν οι πλειστηριασμοί και πολλοί κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. 

Και εντελώς κυνικά  ανέφερε συγκεκριμένα "Πλαίσιο απόλυτης προστασίας της Α Κατοικίας όπως με τον ν. Κατσέλη, δεν θα υπάρχει από τις 30 Απριλίου. Το λέω από σήμερα γιατί δεν θέλω να χαλάμε τις καρδιές μας μετά τις 30 Απριλίου. "Επρεπ... κάποιος να παρ... ένα λεπτό... Δεν υπάρχει εδώ και ένα στοιχείο ατομικής ευθύνης;"

 

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά, τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Οι δηλώσεις Γεωργιάδη είναι ξεκάθαρες. Το πλαίσιο για την προστασία της α' κατοικίας καταργείται μετά τις 30 Απριλίου.

Ο κυνισμός της ΝΔ προκλητικός.

Αδιαφορεί για όσους αποδεδειγμένα αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, οδηγώντας τους να χάσουν τα σπίτια τους και αποδίδοντάς τους την αποκλειστική ευθύνη.

Είναι σαφές πια. Το μείγμα της πολιτικής της ΝΔ περιλαμβάνει και την απάτη και τον κυνισμό.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ξέρουν μόνο να γκρεμίζουν

Να γκρεμίζεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να χτίσεις. Ως αξιωματική αντιπολίτευση, η Ν.Δ. επιδόθηκε συστηματικά σε μια χυδαία επιχείρηση κατεδάφισης όλων των κόπων του ελληνικού λαού, αυτών που επέτρεψαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις