Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
Τι 'πες τώρα / Μήπως είστε τίποτις άνομοι, έκνομοι, παράνομοι;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα / Μήπως είστε τίποτις άνομοι, έκνομοι, παράνομοι;

Είναι ο νόμος και η τάξη. Ό,τι θέλουν θα κάνουν. Αυθαιρέτως. Κι όποιον ζητάει και τα ρέστα θα τον πλακώνουν στο ξύλο.

Το είπε άλλωστε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδης που βγήκε στον ΑΝΤ1. Το είπε και ο Μαρκόπουλος στο Open και ο Πλεύρης στον ΣΚΑΪ. Όλη η ακροδεξιά εμπροσθοφυλακή της Ν.Δ. που φυλάττει τηλεοπτικές Θερμοπύλες μην διαταραχθεί η τάξη ακόμα κι εκεί που είναι σίγουρη.

«Άριστα πράξανε» είπε ο Γεωργιάδης για το ξεγύμνωμα πολίτη. Για να μας εξηγήσει λίγο μετά ότι δεν δικαιούμαστε να λέμε «όχι» στην αστυνομία αν θελήσει να μπει στο σπίτι μας χωρίς ένταλμα και αρνηθούμε... Είμαστε ένοχοι.

Με πλαστικές μπάλες θα σας πυροβολάμε... Γιατί εκνευρίζεστε; Ένα μάτι λιγότερο προς παραδειγματισμό. Πώς κάνετε έτσι; Μας ψηφίσατε άλλωστε γι' αυτό. Σας το εξήγησε και στην τηλεόραση, και στα κανάλια (τρις) ο κ. Βορίδης. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Σας το είπε, «ευγενικά» πάντα, ο Κυρ. Μητσοτάκης: «Νόμος και τάξη» είπε. "Θα τελειώσω με τα Εξάρχεια", είπε "σε έναν μήνα". Δεν τελείωσε τίποτα. Αντίθετα ξεκίνησε έναν «πόλεμο», έναν κύκλο βίας και τρομοκρατίας.

Εσείς φταίτε. Εσείς που μας ψηφίσατε. Αλλά κι εσείς που δεν μας ψηφίσατε. Μην ανησυχείτε. Θα σας φερθούμε όπως σας αξίζει.

Άλλωστε κι αυτό το είχαμε πει προεκλογικά ο Αριστοτέλης Αιβαλιώτης (υποψήφιος της Ν.Δ.): «Οι πολιτικοί αντίπαλοι της Ν.Δ. θα έχουν αντιμετώπιση αιχμαλώτων πολέμου. (Αυτόν δεν θα τον βολέψει κάπου η Ν.Δ. να μην πάει τόση αριστεία χαμένη;).

Δεν θα μας πείτε εμάς ότι άλλα λέγαμε κι άλλα κάνουμε. Λέγαμε και κάνουμε όσα πρέπει εναντίον σας. Εναντίον της μεσαίας τάξης που γλύφαμε προεκλογικά, εναντίον και των ασθενέστερων. Διότι τάξεις δεν υπάρχουν πια. Τις καθαίρεσε ο Κ. Μητσοτάκης από την Ιστορία γιατί δεν βόλευαν επικοινωνιακά. Τάξη μία υπάρχει και οι άνθρωποι της φορούν γραβάτα όποτε θέλουν.

Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης. Δεν είναι σφαίρα, είναι μπάλα. Δεν είναι κουκούλα, είναι μπλούζα. Δεν είναι Γκουαντάναμο, είναι Κουκάκι...

Κι αν αυτά έπραξαν στο σπίτι ενός μεσήλικα, μεσοαστού, επώνυμου και σαφώς όχι άνομου, αναρχοάπλυτου, μπαχαλάκια, είναι ν' απορεί κανείς τι κάνουν στα ανώνυμα παιδιά που θα τύχει να βρεθούν μπροστά τους; Τρομολαγνία και αυτοεξευτελισμός για την κυβέρνηση και ντροπή καμία.

Κουίζ: Πώς ήξερε ο κ. Σαραντάκος (Οpen) ήδη από τις 7.30 το πρωί όταν η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση των καταλήψεων ήταν σε εξέλιξη ακόμα στο Κουκάκι, ότι θα ήταν το θέμα της ημέρας;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL