Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τους πήραν χαμπάρι ακόμα και στο ΣΚΑΙ - "Στα κάγκελα" για τα ρουσφέτια Μητσοτάκη

Όταν αρχίζει να φωνάζει και το «δικό σου» μαγαζί, τότε μάλλον τα πράγματα έχουν ξεφύγει με τους κομματικούς διορισμούς που επιδίδεται η Ν.Δ.

Δεν πρόλαβε κάπως να κατάκατσει ο θόρυβος από τα ρουσφέτια του Κυρ. Μητσοτάκη σε Πατέρα και άλλους γαλάζιους διοικητές νοσοκομείων ή από τον χωρίς πτυχία υφυπουργό Εξωτερικών κ. Διαματάρη και νέο ρουσφέτι αποκαλύφθηκε.

Όταν ακόμα και ο Βασίλης Χιώτης με άρθρο του στο ΣΚΑΙ μιλά για «καταγγελίες (που φτάνουν σε δημοσιογραφικά γραφεία) για ρουσφετολογικούς και κομματικούς διορισμούς που …βγάζουν μάτι!»  Και αναφέρει συγκεκριμένες περιπτώσεις:

«σε μια σχολή δημόσιας διοίκησης διορίστηκε ως διευθυντής ένας 28χρονος που είχε αποφοιτήσει από την ίδια σχολή μόλις δυο χρόνια νωρίτερα! Ή σε ένα ίδρυμα της περιφέρειας, διορίστηκε ως πρόεδρος , κάποιος άλλος που μέχρι πρότινος εργαζόταν ως …πορτιέρης σε νυχτερινό κατάστημα!!»

Τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι το κράτος των ημετέρων επανέκαμψε μόλις σε 4 μήνες και με την «κουτάλα» να δουλεύει υπερωρίες…

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το Άουσβιτς και η μνήμη

Πάντα να θυμόμαστε ότι το Άουσβιτς συμβολίζει το έσχατο σημείο της ανθρώπινης θηριωδίας. Όχι γιατί δεν έχουν υπάρξει άλλες θηριωδίες στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Αλλά γιατί οι ναζί επιστράτευσαν την τεχνολογία και έφτιαξαν βιομηχανίες εξόντωσης ανθρώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις