Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Έχουν ξεφύγει… Η αστυνομική βία στα Εξάρχεια, στο όνομα της μνήμης του Γρηγορόπουλου; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Έχουν ξεφύγει… Η αστυνομική βία στα Εξάρχεια, στο όνομα της μνήμης του Γρηγορόπουλου; (Video)

Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη σε συνέντευξή της στο ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι «η ίδια η Αστυνομία με το δελτίο τύπου ξεκαθάρισε ότι οποιεσδήποτε περιπτώσεις μπορεί να αξιολογηθούν, διότι υπάρχουν διαδικασίες εντός της Αστυνομίας να τις αξιολογήσουν. Η ίδια έχει και την εμπειρία και τις αρμοδιότητες και τη δυνατότητα επιμόρφωσης των στελεχών της που είναι άξια, ως προς την αντιμετώπιση κάθε γεγονότος, κάθε συμβάντος».

«Αυτά που ακούω από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο μεγάλη απόσταση έχει από την πραγματικότητα;  Δεν βλέπει ότι ο κόσμος αισθάνεται ασφάλεια με το να τηρείται ο νόμος, για να διασφαλίζεται η δυνατότητα να τιμήσουν τη μνήμη του Γρηγορόπουλου» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ο τρόπος μπορεί να αξιολογηθεί από τα αρμόδια όργανα. Όταν υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο λειτούργησε και τη 17η Νοέμβρη και στην επέτειο μνήμης του Γρηγορόπουλου για να μπορεί να τιμηθεί η μνήμη του Γρηγορόπουλου με τον τρόπο που πρέπει και όχι με τις μολότοφ και τα καδρόνια που αμαυρώνουν την μνήμη αυτού του παιδιού».

Τέτοια έγνοια για την «μνήμη» του παιδιού που στο όνομά της θα επιδίδονται σε «γιουριούσια» στα Εξάρχεια αφαιρώντας το δικαίωμα απόδοσης τιμών στο σημείο που δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό Επ. Κορκονέα που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Όποιος περιμένει κοινωνική ευαισθησία από το Υπουργείο Παιδείας, να την ξεχάσει… η Αστυνομία, ξέρει και μπορεί και αυτοελέγχεται…

Είναι να απορεί μετά, κανείς που βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ το «αστυνομικό κράτος»;

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL