Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρονάλντο της... Θεσπρωτίας

«Πάτε και δίνετε δωράκια στους εγχώριους Μπερλουσκόνι!» τόνισε χθες στη Βουλή ο Μάριος Κάτσης αναφερόμενος στην τροπολογία με την οποία μειώνεται 50% ο φόρος στις μετεγγραφές αθλητών. «Μήπως αυτοί οι εγχώριοι Μπερλουσκόνι θα κάνουν και καμια μετεγγραφή της προκοπής, για να χορτάσει άρτο και θεάματα ο λαός, αφού δεν θα πάρει μέρισμα; Όχι, στις τσέπες των ιδιοκτητών θα πάνε οι φοροαπαλλαγές που τους δίνετε, εκεί όπου εκτρέφονται τα γνωστά καβούρια», είπε αστειευόμενος ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο προεδρεύων Δημήτρης Βίτσας δεν άφησε την ατάκα να πέσει: "Μας ζητήσατε να έρθει ο Ρονάλντο στον Ηρακλή Ηγουμενίτσας". "Και στον ΠΑΣ Γιάννινα να έρθει!» πετάχτηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Γιώργος Αμυράς. "Των Θεσπρωτών!" επέμεινε ο Μ. Κάτσης.

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Λεηλατούν τους αδύναμους για να στηρίξουν τους πλούσιους

Η Νέα Δημοκρατία ήρθε στην κυβέρνηση υποσχόμενη να μας απαλλάξει από τον νόμο Κατρούγκαλου και να φτιάξει ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα έχει χαμηλότερες εισφορές και υψηλότερες συντάξεις. Τα ΜΜΕ που την υποστηρίζουν, μάλιστα, επιμένουν ακόμα και σήμερα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις