Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρονάλντο της... Θεσπρωτίας

«Πάτε και δίνετε δωράκια στους εγχώριους Μπερλουσκόνι!» τόνισε χθες στη Βουλή ο Μάριος Κάτσης αναφερόμενος στην τροπολογία με την οποία μειώνεται 50% ο φόρος στις μετεγγραφές αθλητών. «Μήπως αυτοί οι εγχώριοι Μπερλουσκόνι θα κάνουν και καμια μετεγγραφή της προκοπής, για να χορτάσει άρτο και θεάματα ο λαός, αφού δεν θα πάρει μέρισμα; Όχι, στις τσέπες των ιδιοκτητών θα πάνε οι φοροαπαλλαγές που τους δίνετε, εκεί όπου εκτρέφονται τα γνωστά καβούρια», είπε αστειευόμενος ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο προεδρεύων Δημήτρης Βίτσας δεν άφησε την ατάκα να πέσει: "Μας ζητήσατε να έρθει ο Ρονάλντο στον Ηρακλή Ηγουμενίτσας". "Και στον ΠΑΣ Γιάννινα να έρθει!» πετάχτηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Γιώργος Αμυράς. "Των Θεσπρωτών!" επέμεινε ο Μ. Κάτσης.

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο