Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.0°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.9°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.3°C14.1°C
2 BF 54%
Δεν έχουν ιερό και όσιο στη Ν.Δ. «καλύπτουν» τη fake αριστεία Διαματάρη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεν έχουν ιερό και όσιο στη Ν.Δ. «καλύπτουν» τη fake αριστεία Διαματάρη (Video)

«Το σπούδασα χρησιμοποιείται ευρέως κ. Αυγέρη» συναίνεσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής στο Open "βοηθώντας" την βουλεύτρια της Ν.Δ.

Η κ. Καραμανλή δεν καταλάβαινε «που είναι το πρόβλημα» στο να μην έχει πτυχίο από το Columbia ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Διαματάρης τη στιγμή μάλιστα που υπερηφανευόταν δημόσια ότι έχει με αποτέλεσμα ακόμα και το υπουργείο Εξωτερικών να παραπληροφορεί δημόσια από την επίσημη ιστοσελίδα του κάτι που αναγκάστηκε να "διορθώσει" μετά.

Ο Μιχάλης Κατρίνης από το ΚΙΝΑΛ μίλησε για «ατυχή συγκυρία» να ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ την παραίτηση του κ. Διαματάρη αν και χαρακτήρισε «φάουλ να δηλώνει άλλα πράγματα κάποιος στο βιογραφικό του από αυτά που έχει κάνει». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ στο ΣΚΑΙ, Ανδρέας Λοβέρδος πρόσθεσε ότι "αν είναι έτσι ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει τα μέτρα του".

Ενώ ο Θ. Πλεύρης "κάλυψε" όπως ήταν αναμενόμενο τη fake αριστεία υποστηρίζοντας στον ΑΝΤ1 ότι: «Δεν είναι πλαστό πτυχίο, ούτε τίτλος για να γίνει κάτι". Θα έπρεπε να γράφει ότι παρακολούθησε το πρόγραμμα αλλά δεν το τέλειωσε" αλλά αυτό όπως πρόσθεσε ότι «δεν συνιστά τυπικό προσόν για μία θέση».

Επίσης ενώ  όπως πρόσθεσε δημοσιογράφος του πάνελ.απαγορεύεται από το νόμο ο κ. Διαματάρης παραμένει CEO του Εθνικού Κήρυκα ταυτόχρονα με τη θέση του στο Υπουργείο. Ενώ έτερος δημοσιογράφος του πάνελ επιχείρησε να εμπλέξει το όνομα του Ν. Κοτζιά. Στο σημείο αυτό αντέδρασε έντονα ο Θ. Παπαχριστόπουλος.

Το πρόβλημα είναι ότι το αυτί των αρίστων «δεν ιδρώνει». Στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας χθες είχε καλέσει τον υπέρμαχο της αριστείας Κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον Διαματάρη λέγοντας πως αν δεν το πράξουν δεν «έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο» και όπως φαίνεται... δεν έχουν.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL