Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C20.4°C
4 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
16 °C
13.6°C17.8°C
1 BF 82%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C19.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
22.2°C24.8°C
6 BF 38%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C17.4°C
2 BF 100%
Αλ. Χαρίτσης: Να αναλάβει τις ευθύνες του ο Μητσοτάκης για την fake «αριστεία» Διαματάρη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ. Χαρίτσης: Να αναλάβει τις ευθύνες του ο Μητσοτάκης για την fake «αριστεία» Διαματάρη (Video)

Πρόσθεσε επίσης ότι: «Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του ο κ. Μητσοτάκης που προεκλογικά εμφανιζόταν ως «σταυροφόρος» της αριστείας και της αξιοκρατίας. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την παραίτηση Πατέρα που δήλωσε ότι είχε «συμφωνήσει» για τη θέση διοικητή με τον κ. Μητσοτάκη και από τη Δευτέρα «βοά το πανελλήνιο για την υπόθεση Διαματάρη» και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει πει το παραμικρό».

«Εξόφθαλμη περίπτωση fake αριστείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, τον κ. Διαματάρη. Ο υφυπουργός κ. Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Columbia όμως αυτό δεν ισχύει σύμφωνα με δημοσιεύματα του ομογενειακού Τύπου της Αμερικής, ενώ και το ίδιο το Πανεπιστήμιο διέψευσε τον κ. Διαματάρη.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος παραδέχθηκε με δήλωσή του ότι είπε ψέματα και ότι δεν είναι απόφοιτος του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου. Είχε εγγραφεί αλλά ποτέ δεν αποφοίτησε.

Ενώ χθες το βράδυ κυκλοφόρησε συνέντευξη πριν δύο χρόνια στην Καθημερινή όπου αναπαρήγαγε τα ίδια ψεύδη, ότι δηλαδή «ανέλαβε τον Εθνικό Κήρυκα το Σεπτέμβριο του 1979, όταν είχα τελειώσει τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Columbia».

Να σημειωθεί ότι «διορθώθηκε» στην σελίδα του υπουργείο Εξωτερικών το «αποφοίτησε» σε «σπούδασε» παραδοχή του «λάθους» και της παραπληροφόρησης αλλά και άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά την κοινή γνώμη.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ:

Διαβάστε επίσης:

Μπορεί να άλλαξαν εσπευσμένα το βιογραφικό του «άριστου» Διαματάρη, αλλά το ιντερνετ δεν ξεχνά...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL