Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ. Χαρίτσης: Να αναλάβει τις ευθύνες του ο Μητσοτάκης για την fake «αριστεία» Διαματάρη (Video)

«Ζητήσαμε και περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη από χθες το βράδυ να αποπέμψει τον υφυπουργό του Α. Διαματάρη, για λόγους ηθικής τάξης. Μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει και αυτό δείχνει πολλά για τον βίο και την πολιτεία αυτής της κυβέρνησης» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σε τηλεφωνική παρέμβασή του, στο Open.

Πρόσθεσε επίσης ότι: «Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του ο κ. Μητσοτάκης που προεκλογικά εμφανιζόταν ως «σταυροφόρος» της αριστείας και της αξιοκρατίας. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την παραίτηση Πατέρα που δήλωσε ότι είχε «συμφωνήσει» για τη θέση διοικητή με τον κ. Μητσοτάκη και από τη Δευτέρα «βοά το πανελλήνιο για την υπόθεση Διαματάρη» και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει πει το παραμικρό».

«Εξόφθαλμη περίπτωση fake αριστείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, τον κ. Διαματάρη. Ο υφυπουργός κ. Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Columbia όμως αυτό δεν ισχύει σύμφωνα με δημοσιεύματα του ομογενειακού Τύπου της Αμερικής, ενώ και το ίδιο το Πανεπιστήμιο διέψευσε τον κ. Διαματάρη.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος παραδέχθηκε με δήλωσή του ότι είπε ψέματα και ότι δεν είναι απόφοιτος του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου. Είχε εγγραφεί αλλά ποτέ δεν αποφοίτησε.

Ενώ χθες το βράδυ κυκλοφόρησε συνέντευξη πριν δύο χρόνια στην Καθημερινή όπου αναπαρήγαγε τα ίδια ψεύδη, ότι δηλαδή «ανέλαβε τον Εθνικό Κήρυκα το Σεπτέμβριο του 1979, όταν είχα τελειώσει τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Columbia».

Να σημειωθεί ότι «διορθώθηκε» στην σελίδα του υπουργείο Εξωτερικών το «αποφοίτησε» σε «σπούδασε» παραδοχή του «λάθους» και της παραπληροφόρησης αλλά και άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά την κοινή γνώμη.

Kατ.Μπρ.

 

ΠΡΙΝ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ:

Διαβάστε επίσης:

Μπορεί να άλλαξαν εσπευσμένα το βιογραφικό του «άριστου» Διαματάρη, αλλά το ιντερνετ δεν ξεχνά...

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κατάντια για μια παραγραφή

Η κωμωδία που ανεβάζουν στην Προανακριτική η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. συνεχίστηκε και χθες. Το υπόμνημα που είχε καταθέσει ο εισαγγελέας Αγγελής από τις 6 Δεκεμβρίου διέρρευσε σε ιστοσελίδες πριν δοθεί στα ίδια τα μέλη της Επιτροπής. Και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων έδωσε και πήρε.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο