Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σ. Κούλογλου: Η Ν.Δ. τα έχει κάνει θάλασσα παντού – Όλος ο προοδευτικός κόσμος συσπειρώνεται στο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Στην αναγκαιότητα της διεύρυνσης και την αντιστοίχηση με το εκλογικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο ευρωβουλευτής του, Σ. Κούλογλου όταν ρωτήθηκε στον ΑΝΤ1 για συγκεκριμένα πρόσωπα που απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης και προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, ή τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο.

«Γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ συγκροτείται μια πολύ μεγάλη δημοκρατική παράταξη με δεδομένη την ανυποληψία του ΚΙΝΑΛ και την αδυναμία της κ. Γεννηματά να κάνει μια συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει κάνει μια άτυπη συμμαχία με τον κ. Μητσοτάκη. Όλος ο κόσμος ο προοδευτικός συσπειρώνεται γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ.»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο εναλλακτικός πόλος στη Ν.Δ. η οποία έχει υποσχεθεί θαύματα στο προσφυγικό, την οικονομία και την δημόσια διοίκηση. Παντού τα έχει κάνει θάλασσα και στο προσφυγικό και στην δημόσια διοίκηση, σε λίγο και στην οικονομία. Απέναντι σε αυτά θέλουμε ένα μέτωπο προοδευτικό.» είπε μεταξύ άλλων.

"Ο κ. Πολάκης έκανε πάλι λάθος αλλά δεν πρέπει να μην είμαστε μονομερείς. Έχουν υπάρξει δεκάδες δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ. που έχουν περάσει απαρατήρητες από τα ΜΜΕ" υποστήριξε ο Στ. Κούλογλου και έφερε το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα την επίθεση του κ. Δοξιάδη σε δημοσιογράφο και την απαίτησή του να απολυθεί.

"Αν το είχε πει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν το μόνο θέμα που θα συζητάγαμε" ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης ο κ. Γεωργιάδης του είπαν προχθές για την τιμή ένας παραγωγός αγρότης και του είπε «έσπειρες επί Τσίπρα να πας να πάρεις τα λεφτά σου από την Κουμουνδούρου» και στα κανάλια "σιγή ιχθύος".

Kατ.Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ρεζιλίκι και σιωπή

Αρχικά, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας για την περιβόητη λίστα, είχε πει ότι τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ ήταν διαφανή και αφορούσαν την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στο καθένα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις