Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.9°C26.6°C
3 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.7°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.7°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C24.4°C
5 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 31%
Σ. Κούλογλου: Η Ν.Δ. τα έχει κάνει θάλασσα παντού – Όλος ο προοδευτικός κόσμος συσπειρώνεται στο ΣΥΡΙΖΑ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σ. Κούλογλου: Η Ν.Δ. τα έχει κάνει θάλασσα παντού – Όλος ο προοδευτικός κόσμος συσπειρώνεται στο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

https://www.youtube.com/embed/M2poLc9PlYA

«Γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ συγκροτείται μια πολύ μεγάλη δημοκρατική παράταξη με δεδομένη την ανυποληψία του ΚΙΝΑΛ και την αδυναμία της κ. Γεννηματά να κάνει μια συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει κάνει μια άτυπη συμμαχία με τον κ. Μητσοτάκη. Όλος ο κόσμος ο προοδευτικός συσπειρώνεται γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ.»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο εναλλακτικός πόλος στη Ν.Δ. η οποία έχει υποσχεθεί θαύματα στο προσφυγικό, την οικονομία και την δημόσια διοίκηση. Παντού τα έχει κάνει θάλασσα και στο προσφυγικό και στην δημόσια διοίκηση, σε λίγο και στην οικονομία. Απέναντι σε αυτά θέλουμε ένα μέτωπο προοδευτικό.» είπε μεταξύ άλλων.

"Ο κ. Πολάκης έκανε πάλι λάθος αλλά δεν πρέπει να μην είμαστε μονομερείς. Έχουν υπάρξει δεκάδες δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ. που έχουν περάσει απαρατήρητες από τα ΜΜΕ" υποστήριξε ο Στ. Κούλογλου και έφερε το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα την επίθεση του κ. Δοξιάδη σε δημοσιογράφο και την απαίτησή του να απολυθεί.

"Αν το είχε πει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν το μόνο θέμα που θα συζητάγαμε" ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης ο κ. Γεωργιάδης του είπαν προχθές για την τιμή ένας παραγωγός αγρότης και του είπε «έσπειρες επί Τσίπρα να πας να πάρεις τα λεφτά σου από την Κουμουνδούρου» και στα κανάλια "σιγή ιχθύος".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL