Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκτός γραμμής το ΚΙΝΑΛ Χίου, αντίθετο στη δημιουργία Κλειστού κέντρου κράτησης

"Eμείς ως Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, είμαστε αντίθετοι με τη δημιουργία οποιουδήποτε νέου κέντρου πόσο μάλλον τέτοιου τύπου. Είμαστε αντίθετοι με τα ΠΡΟΚΕΚΑ στη Χίο. Είμαστε αντίθετοι με το τσουβάλιασμα των ανθρώπων αυτών" αναφέρει το η ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Χίου σε ανακοίνωση της

Εκτός γραμμής ΚΙΝΑΛ η Ν.Ε. Χίου του ΚΙΝΑΛ στη δημιουργία Κλειστού κέντρου κράτησης προσφύγων  και  μεταναστών. Εντυπωσιακό είναι ότι σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης σε τηλεοπτική του εμφάνιση, δήλωσε αναφανδόν υπερ των κλειστών κέντρων κράτησης, διεκδικώντας μάλιστα την πατρότητα τους από τη ΝΔ, μιας και τα είχαν ψηφίσει από το 2011, όπως είπε.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Χίου αναφέρεται:

" Eμείς ως Ν.Ε. Του Κινήματος Αλλαγής, είμαστε αντίθετοι με τη δημιουργία οποιουδήποτε νέου κέντρου πόσο μάλλον τέτοιου τύπου. Είμαστε αντίθετοι με τα ΠΡΟΚΕΚΑ στη Χίο. Είμαστε αντίθετοι με το τσουβάλιασμα των ανθρώπων αυτών. Θεωρούμε ότι το σχέδιο αυτό της κυβέρνησης θέτει σε κίνδυνο:

- Τα νησιά μας γεωπολιτικά.

- Τους ντόπιους κατοίκους.

- Τους ίδιους τους πρόσφυγες.

- Την οικονομική ευημερία και την ανάπτυξη των νησιών μας.

- Τη χώρα σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο.

Διαμηνύουμε ότι θα βρεθούμε απέναντι και θα αντιταχθούμε σ' αυτό με όλες μας τις δυνάμεις...»

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αφήστε, κ. Μητσοτάκη

Πραγματικά εντυπωσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα δήλωσε στη Βουλή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Παραπονέθηκε ότι, ενώ βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο, ο Αλ. Τσίπρας έκανε απρεπείς δηλώσεις εις βάρος του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο