Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νίκος Μπελαβίλας: Θέλουν να κυριαρχήσουν με τον τρόμο

"Η κατασκευή της εικόνας της αυξανόμενης εγκληματικότητας είναι το νέο χαρτί που παίζουν μαζί, κυβερνητικοί και νεοναζί. Όχι για να φέρουν την κοινωνική γαλήνη, αλλά για να κυριαρχήσουν όπως και το 2012-2013 με τον τρόμο" σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα ο Νίκος Μπελαβίλας απαντώντας στον εκπρόσωπο της "Ελληνικής Αυγής" που στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά έθεσε θέμα προστασίας από τους "λαθρομετανάστες".

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της παράταξης "Πειραιάς για όλους", Νίκος Μπελαβίλας σημείωσε:

Ο εκπρόσωπος της "Ελληνικής (sic) Αυγής" στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά χθες έθεσε θέμα προστασίας του πληθυσμού της πόλης από τους "βιασμούς" και την "εγκληματικότητα" για τα οποία ευθύνονται οι "λαθρομετανάστες".

Κατά κανόνα όταν ανοίγει το στόμα του, αποχωρούμε από την αίθουσα. Όμως χθες σκεφτήκαμε να του απαντήσουμε. Ότι δυστυχώς οι μόνοι γνωστοί βιασμοί των τελευταίων μηνών που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, έγιναν σε ένα από τα πιό παραδοσιακά και ασφαλή μέρη της χώρας, στη Μάνη, από μεσήλικες ευηπόληπτους Έλληνες, οικογενειάρχες.

Οι φόνοι και φονικές επιθέσεις που συγκλόνισαν τον Πειραιά, έγιναν από τους ομαϊοδεάτες του στο Κερατσίνι - η δολοφονία του Παύλου Φύσσα - στο Πέραμα και στην Καστέλα, οι επιθέσεις σε στέκια και συνδικαλιστές, ή στην Τρούμπα από "εθνικά καθαρούς" ανθρώπους της νύχτας.

Από χθες μπορούμε να συμπληρώσουμε ότι επίσης οι άγριες σεξιστικές επιθέσεις εναντίον κοριτσιών των τελευταίων ημερών έγιναν από Έλληνες ένστολους στις παρυφές της πορείας του Πολυτεχνείου.

Η κατασκευή της εικόνας της αυξανόμενης εγκληματικότητας είναι το νέο χαρτί που παίζουν μαζί, κυβερνητικοί και νεοναζί. Όχι για να φέρουν την κοινωνική γαλήνη, αλλά για να κυριαρχήσουν όπως και το 2012-2013 με τον τρόμο.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις