Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ζαχαριάδης: Κατέρρευσαν όλα όσα έλεγε προεκλογικά η Ν.Δ. για Εξάρχεια και προσφυγικό (Video)

«4 μήνες και 1 μέρα από τις εκλογές υπάρχει διάψευση προσδοκιών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης στον ΑΝΤ1.

«Στα Εξάρχεια έλεγαν ότι σε μια εβδομάδα θα καθαρίζανε και κάτι συριζαίοι ήταν το πρόβλημα. Τώρα η κατάσταση είναι επικίνδυνη και θέλω να πιστεύω ότι θα χειριστούν τα ζητήματα με επιχειρησιακή σοβαρότητα και ψυχραιμία γιατί έχουμε μπροστά μας θέματα που επιφέρουν περισσότερες ή λιγότερες εντάσεις».

«Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται σε όλες τις γειτονιές της χώρας. Ποιος έχει την ευθύνη; Η Αστυνομία. Τώρα οι εξυπνάκηδες που βγαίνουν στα πάνελ και λένε μόλις βγω εγώ θα κάνω, ή ένας φίλος τους που λέει θα πατήσουμε τη hoover και θα λυθούνε όλα» και κλείνοντας πρόσθεσε: «120 μέρες χρειάστηκαν για να καταρρεύσουν όλα και για τα Εξάρχεια και για το προσφυγικό».

Kατ.Μπρ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις