Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Τσοβόλας για το αίτημα εξαίρεσης μελών της πλειοψηφίας από την Προανακριτική (Video)

"Υποβάλλαμε αίτημα εξαίρεσης Κυρανάκη, Πλεύρη και Κεγκέρογλου, διότι ο νόμος το επιτρέπει όταν υπάρχουν γεγονότα στο παρελθόν ή στο παρόν –όχι στο μέλλον, θα κληθούν ως μάρτυρες τα μέλη της Επιτροπής- με τα οποία δημιουργούνται υποψίες μεροληψίας" δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος του Δημ. Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας.

"Ο Κώδικας Δικονομίας στον οποίο παραπέμπει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών λέει ότι όταν ο εισαγγελέας υποβάλλει αίτημα εξαίρεσης, το δικαστικό συμβούλιο αποφασίζει διότι η Προανακριτική έχει ρόλο Εισαγγελέα."

Άλλωστε συνέχισε ο Δημ. Τσοβόλας, όπως είδατε αυτές τις μέρες, όταν ο Λοβέρδος έκανε αίτημα εξαίρεσης της Τουλουπάκη, δεν την δίκασε η Τουλουπάκη αλλά το δικαστικό συμβούλιο. Με λίγα λόγια δεν μπορεί να αποφασίσει η Προανακριτική Επιτροπή για την αυτοεξαίρεσή της.

Κατ.Μπρ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις