Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Επισημάνσεις του Άγγελου Τσέκερη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επισημάνσεις του Άγγελου Τσέκερη

O Παπαγγελόπουλος εξετάζει τον προστατευόμενο μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Ατασθαλία Καραμπινάτου»

Φοβερή ταινία το "Τζόκερ" παιδιά. Εντάξει, ηρωοποιεί κάπως τον Βαρουφάκη, αλλά ο Λούλης είναι ηθοποιάρα.

Και είναι φοβερές οι σκηνές της βίας των Αγανακτισμένων που φόρτωσαν ένα αχρείαστο τρίτο Μνημόνιο και 200 εκατομμύρια ευρώ στην Γκόθαμ Σίτι.

Γι' αυτό έβγαλαν τους ανήλικους από τους κινηματογράφους. Δεν χρειάζεται να βλέπουν τόση βία. Καλύτερα να κάτσουν σπίτι τους, να παίζουν στο κομπιούτερ «Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» μέχρι τα χαράματα.

Είχανε γίνει και με την "Εμμανουέλα" αυτά τα σκηνικά - οι παλιότεροι τα θυμόμαστε.

Τελικά προσήχθησαν στο τμήμα όσοι ανήλικοι δεν είχαν ζακέτα.

Ευτυχώς, έγινε πολύ διακριτικά η επιχείρηση, διακόπηκε η προβολή, μπήκαν μέσα οι μπάτσοι, και όποιος τους φαινόταν μικρός τον ρωτάγανε τι είναι ο Τσάκας του Μπγικ Μπράδερ και ποιος είναι ο Αλκέτας Παναγούλιας για να καταλάβουν την ηλικία του.

Η αστυνομία επικαλέστηκε έναν αναγκαστικό νόμο του Μεταξά. Μάλλον αυτόν με τον οποίο είχαν δικάσει τον Γλέζο για κατασκοπεία το 1959.

Βέβαια, ο νόμος δεν έλεγε για προσαγωγές στο τμήμα. Προέβλεπε να φορτώσουν τα παιδάκια σε καμιόνια και να τα πάνε στο Χαϊδάρι.

Με συνοδεία τρίκυκλες μοτοσυκλέτες με καλάθι και λυκόσκυλα.

Μια χαρά τα είπε ο Άδωνις στην ελβετική τηλεόραση. Μπορεί να λαδωθήκαμε, αλλά σώθηκε κόσμος.

Λογικό. Και με τη μαύρη αγορά στην Κατοχή σώθηκε κόσμος.

Δηλαδή τι θέλατε εσείς; Να κυκλοφορήσουν τα φάρμακα χωρίς να λαδωθούν οι πολιτικοί να γίνουμε διεθνής περίγελος;

Να λένε στα κεντρικά της Novartis στην Ελβετία ότι είμαστε ακόμα στα δέντρα;

Μετά είπε ότι αναφερόταν στον Τσίπρα και τον Πολάκη που μάλλον έχουν λαδωθεί και να έχουν και χάρη που δεν έχει στοιχεία, γιατί αν είχε, θα τα πήγαινε στον εισαγγελέα.

Κι εμείς αν είχαμε στοιχεία ότι ο Άδωνις είναι μεταλλαγμένος ουραγκοτάγκος, στον εισαγγελέα θα τα πηγαίναμε, αλλά επειδή δεν έχουμε, λέμε να αρχίσουμε να το πετάμε έτσι.

Φανταστική λύση βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα εμπορικά προϊόντα της Μακεδονίας μας. Θα γράφουν λέει πάνω Makedonia, ενώ των άλλων θα γράφουν Macedonia.

Το σκέφτηκε όταν είδε κάτι προϊόντα μαϊμού Kalvin Cline.

Τα είχε φέρει σπίτι η Μαρέβα να τα ξεπατικώσει.

Είναι πολύ αδιάλλακτη αυτή η στάση βέβαια, αλλά είχε προειδοποιήσει ο Κυριάκος ότι μπορεί να φορτώθηκε την ατιμωτική συμφωνία, αλλά περισσότερες υποχωρήσεις δεν πρόκειται να κάνει.

Θα χαρούν πολύ και όλοι αυτοί οι "μακεδονομάχοι" που διαδήλωναν με τις περικεφαλαίες και τις κρεμάλες.

Δεν θέλουν τον Πολάκη οι δεξιοί στην Προανακριτική γιατί θα αγριεύονται οι μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν.

Δεν τους φτάνουν τα μαρτύρια που υπέστησαν από τον Παπαγγελόπουλο, θα έχουν και τον Πολάκη να τους αγριοκοιτάζει και να τους λέει δυσοίωνες μαντινάδες.

Στα ελβετικά.

Αλλά με κρητική προφορά.

Και θα ρωτάει διάφορα εντελώς άσχετα με την υπόθεση, όπως γιατί το Μιζοπερνόλ κοστολογήθηκε 3.652,24 ευρώ στην Ελλάδα και 14,75 ευρώ στον υπόλοιπο πλανήτη.

Πού να ξέρουν οι άνθρωποι. Αυτοί ήταν κλεισμένοι σε ένα υπόγειο και ο Παπαγγελόπουλος τους έλεγε βάλε μια υπογραφή εδώ, αγάπη μου, γιατί είναι κρίμα να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου στη Σιβηρία να στρώνεις σιδηροδρομικές γραμμές στους μείον 65.

Και η Τουλουπάκη έγραφε στη γραφομηχανή ακούγοντας τη Λιλί Μαρλέν στο γραμμόφωνο.

Όσοι δεν πιάστηκαν είχαν κρυφτεί σε ένα υπόγειο και τυπώνανε στον πολύγραφο κουτιά από φάρμακα με τιμή λιανικής 4.500 ευρώ.

Μαζί με τον Πολάκη γίνεται προσπάθεια να εξαιρεθεί και ο Τζανακόπουλος, γιατί η Ν.Δ. έχει πληροφορίες ότι προτίθεται να αφήσει αγριωπό μουστάκι.

Κι αυτός δεν λέει μαντινάδες, ρωτάει κάτι περίεργα όπως τι λένε επί της δικονομίας ο Παραράς και ο Σαρίπολος και ο Κουίντος Μούκιος Σκεβόλας και μπορεί να τους ωθήσει σε αντιφάσεις.

Και τι γνωμοδότησε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην πολύκροτη υπόθεση των υποσημειώσεων του Αστικού Δικαίου από τις εκδόσεις Σάκκουλα.

Είναι 2.000 χρόνια εθνικά αναλλοίωτος ο πληθυσμός στα Βρασνά και δεν μπορούν να φιλοξενήσουν 200 πρόσφυγες γιατί θα αλλοιωθεί ο πολιτισμός τους.

Θα μπερδεύονται με τα λέλυκα - ελελύκειν και δεν θα φοράνε και σωστά τις χλαμύδες.

«Φυλλάδα» αποκάλεσε ο Βρούτσης την "Αυγή", γιατί από τότε που ήταν στη ΔΑΚΕ Εφοριακών μόνο "New Yorκ Times" και "Economist" διάβαζε.

Και τον Αδέκαστο, το δελτίο της συνδικαλιστικής του παράταξης.

Μέχρι βενιζελογενείς έχει φτάσει η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ. Θα είχαμε διεμβολίσει και τους προοδευτικούς του Μαρκεζίνη, αλλά μας τα χάλασε στη χούντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL