Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ. Τσίπρας από το Ρέθυμνο: Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε από την Κρήτη την προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει την προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη, η οποία αποτελούσε πάντα ένα από τα κάστρα του δημοκρατικού χώρου.

Στην Πλατεία Σοχώρας στο κέντρο της παλαιάς Πόλης του Ρεθύμνου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος περιοδεύει από το πρωί στο Ρέθυμνο, συμμετείχε σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στην εισήγησή του απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «προχωράμε μπροστά για τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει την προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη, η οποία αποτελούσε πάντα ένα από τα κάστρα του δημοκρατικού χώρου.

«Τώρα ξεκινάμε μία νέα πορεία ανασυγκρότησης, μία νέα μεγάλη πορεία προς τον λαό και θέλουμε να αντιστοιχίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ τον κοινωνικό, με τον ΣΥΡΙΖΑ τον κομματικό. Μία δύσκολη υπόθεση, διότι γνωρίζουμε ότι στις μέρες μας, η σχέση των πολιτών με την πολιτική πολλές φορές εξαντλείται στη διαδικασία της ψηφοφορίας κάθε 4 χρόνια. Θέλουμε να δώσουμε ένα νέο περιεχόμενο στην κομματική ζωή, ένα νέο περιεχόμενο στη σχέση του πολίτη με την πολιτική.», ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αυτή είναι η δημοκρατία τους

Δύο βουλευτές της Ν.Δ. και ένας υπουργός βγήκαν χθες στις τηλεοράσεις για να μας εξηγήσουν ότι αυτά που διαπράττει τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία είναι απολύτως νόμιμα και στο πλαίσιο της εντολής που έχει η κυβέρνηση να πατάξει την ανομία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο