Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μ. Κάτσης: Η ΝΔ είπε ψέματα στο λαό για τη συμφωνία των Πρεσπών

Eurokinissi

Την υποκριτική στάση και τα ψέματα που είπε στο λαό η ΝΔ για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών καταγγέλλει με tweet του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης.

Την υποκριτική στάση και τα ψέματα που είπε στο λαό η ΝΔ για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών καταγγέλλει με tweet του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση του στο twitter καλεί τη ΝΔ να ζητήσει συγγνώμη εκ των υστέρων για την υποκριτική στάση και τα ψέματα που είπε στο λαό για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όπως αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά η ΝΔ κατηγορούσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε στην ΕΕ το Μακεδονικό για να μην περικοπούν οι συντάξεις. Διατυμπάνιζε ότι θα βάλει βέτο στην ένταξη της Β. Μακεδονίας στην Ε.Ε.

Μετά τις εκλογές και μετά το βέτο των Ευρωπαίων στην ένταξη της Β. Μακεδονίας στην Ε.Ε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπερασπίζεται τη συμφωνία των Πρεσπών και την ένταξη της Β. Μακεδονίας στην Ε.Ε.. Στην πραγματικότητα ομολογεί ότι ήταν ψέματα όσα έλεγε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη Συμφωνία των Πρεσπών για να μην μειωθούν οι συντάξεις. Ψέματα έλεγε στην ελληνική κοινωνία όταν διακήρυσσε ότι θα βάλει βέτο στην ένταξη της Β. Μακεδονίας στην Ε.Ε.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο