Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μαζικές απελάσεις, ποιων; (Video)

Μαζικές απελάσεις ονειρεύονται Γεωργιάδης και Βορίδης θέλοντας να πείσουν ότι μαζί με τα κλειστά κέντρα κράτησης θα λύσουν το πρόβλημα.

Μέτρο «έκτακτο και άπαξ» η μεταφορά στην ενδοχώρα, διεμήνυσε ο Άδ. Γεωργιάδης από τον ΣΚΑΪ. Στόχος της κυβέρνησης, οι απελάσεις των «παράνομων μεταναστών» είπε και υποσχέθηκε στο ακροατήριό του ότι «άμεσα θα είναι έτοιμα τα κλειστά κέντρα, ώς το τέλος του χρόνου».

Μικρή λεπτομέρεια, χιλιάδες είναι οι εκτοπισμένοι Κούρδοι από τον πόλεμο της Συρίας και καλό θα ήταν να απαντήσει με ποιον τρόπο σκέφτεται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση της Ν.Δ. το προσφυγικό κύμα που αναμένεται. Γιατί, καλά τα βαφτίσια σε «μεταναστευτικό», καλά και τα «προσφυγικά προφίλ», αλλά αυτά είναι για την επικοινωνία... Και μετά θα λένε πάλι «δεν περιμέναμε», όπως ο Μ. Βορίδης στον ΑΝΤ1.

Επί της ουσίας τι θα κάνουν με τους ανθρώπους, που όσο μαίνεται ο πόλεμος θα συνεχίσουν να έρχονται;

ΚΑΤ.ΜΠΡ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις