Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
17.5°C20.9°C
1 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.4°C20.5°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.3°C
2 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.8°C21.8°C
5 BF 36%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
2 BF 40%
Συμφωνεί το ΚΚΕ με την Κανέλλη;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συμφωνεί το ΚΚΕ με την Κανέλλη;

Η προσβλητική και συχνά υβριστική συμπεριφορά απέναντι σε συνομιλητές της στα πάνελ είναι κάτι στο οποίο η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μας έχει συνηθίσει. Το χθεσινό παραλήρημα που ακούσαμε στον τηλεοπτικό αέρα του Open όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

"Το προσφυγικό το έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει Νόμπελ που δεν πήρε" είπε η βουλευτής του ΚΚΕ απευθυνόμενη με καφενειακό ύφος στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγα. "Το γενικό προσκλητήριο για μετανάστες και πρόσφυγες έγινε πριν το Νόμπελ, για να στηθεί μια μπίζνα εκτός Μνημονίου" συμπλήρωσε τη... συνεργαζόμενη του Περισσού η βουλευτής της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη.

Υπονοώντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα ώστε η χώρα να πάρει ευρωπαϊκά κονδύλια και να τα διαχειριστεί αδιαφανώς... Αν μη τι άλλο, ιδανική αλληλοσυμπλήρωση.

Άραγε ο Περισσός συμφωνεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε το προσφυγικό; Και νομίζαμε ότι αυτά τα λένε η Ν.Δ., η Ελληνική Λύση και η Χρυσή Αυγή. Θα συνεχίσει να καλύπτει σφυρίζοντας αδιάφορα τη βουλευτή του; Ρητορικό ερώτημα και γνωστή η απάντηση: “Μα η Κανέλλη δεν είναι μέλος του κόμματος, είναι συνεργαζόμενη”...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL