Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Ο Γιάννης Μουζάλας στην 141η Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης – IPU
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Γιάννης Μουζάλας στην 141η Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης – IPU

Με την ευκαιρία αυτή, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σερβίας και συγκεκριμένα με τους κ.κ. N. Gacesa, V. Zagradanin, Prof. Dr Z. Obradovic και Μ. Premovic.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνάντησης, συζητήθηκε η ανάγκη συνέχισης θετικών πρωτοβουλιών που ελήφθησαν κατά την προηγούμενη περίοδο, όπως το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας και η Τετραμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Σερβίας-Ρουμανίας.

Τονίστηκε ότι οι πρωτοβουλίες αυτές που ενισχύουν τις σχέσεις των χωρών μας, συμβάλλουν σημαντικά στην ασφάλεια, την ειρήνη, την σταθερότητα, την ευρωπαϊκή προοπτική και την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής μας.

Περαιτέρω, στη συνάντηση του Γ. Μουζάλα με στελέχη του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σερβίας υπογραμμίστηκε η ανάγκη μόνιμης συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων της περιοχής μας προκειμένου από κοινού να προωθήσουμε προοδευτικές πολιτικές για να αντιμετωπιστούν οι κρίσεις στο προσφυγικό, την οικονομία και τη ασφάλεια ενώ κοινό τόπο αποτέλεσε η ανάγκη άμεσου τερματισμού της τούρκικης στρατιωτικής επέμβασης στη ΒΑ Συρία και η στήριξη στην εξεύρεση πολιτικής λύσης στον πόλεμο της Συρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL