Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ακραίος λαϊκισμός ΚΚΕ - Ν.Δ.: Το προσφυγικό το έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει Νόμπελ (Video)

Αναπόφευκτη η σύγχυση όταν πλειοδοτείς σε λαϊκισμό. Τόσο οι βουλευτές της Ν.Δ. όσο και του ΚΚΕ είναι ικανοί να ισχυριστούν τα πιο απίστευτα πράγματα. Αντιστρατεύονται τη λογική και οποιαδήποτε πολιτική σκέψη.

Μετά από μία ακατάληπτη επίθεση με ύβρεις, εναντίον του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα, κάτι στο οποίο συχνά επιδίδεται όταν συναντάται στα πάνελ με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, η Λιάνα Κανέλλη κατέφυγε στην απίστευτη διαπίστωση ότι: «Το προσφυγικό το έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει Νόμπελ που δεν πήρε».

Μικρή λεπτομέρεια, ότι για Νόμπελ είχε προταθεί ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον Ζόραν Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών…

'«Το παυσίπονο στον πόνο της Ν.Δ., ως δεκανίκι ήσαστε εσείς σήμερα» απάντησε στην επίθεση της βουλεύτριας του ΚΚΕ, ο Παναγιώτης Ρήγας για να επιβεβαιωθεί αμέσως μετά αφού η Σοφίας Βούλτεψη δεν θέλησε να υστερήσει μετά από μια τέτοια δήλωση της κ. Κανέλλη και συμπλήρωσε:  «Το γενικό προσκλητήριο έγινε πριν το Νόμπελ για να στηθεί μια μπίζνα εκτός μνημονίου».

Μάλιστα διαχωρίζοντας τη θέση της από την επίσημη θέση του κόμματός της υποστήριξε ότι δεν δέχεται ότι είναι γεωπολιτικό το πρόβλημα.

«Πρόβλημα γεωπολιτικό δεν δέχομαι διότι ο πόλεμος στη Συρία ξεκίνησε στο 2011, το 2013 ήταν στο απώγειο του» δήλωσε η κ. Βούλτεψη που αντέδρασε έντονα όταν ο Παναγιώτης Ρήγας της υπενθύμισε ότι το κόμμα της δια του κ. Κουμουτσάκου καθώς και ο κ. Μητσοτάκης μιλούν για «γεωπολιτικές συνθήκες».

Μπίζνα ή Νόμπελ... αποφασίστε όμως

Kατ.Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο