Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου με fake news από τον Αδ. Γεωργιάδη (Video)

Παλιά του τέχνη κόσκινο του Άδωνι Γεωργιάδη που δεν φαίνεται να απαρνείται ούτε τώρα που είναι υπουργός Ανάπτυξης. Από πωλητής βιβλίων, κατασκευαστής fake news ο υπουργός Ανάπτυξης που ποτέ δεν αρκείται σε έναν ρόλο.

Η «πώληση» και η επικοινωνία είναι οι αγαπημένες του ασχολίες που δεν παραμέλησε ποτέ, όταν όμως εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο για μερικά λάικ και για την ενίσχυση του προφίλ του αρχηγού της Ν.Δ. τότε πραγματικά ο ευτελισμός του ίδιου και της παράταξης που εκπροσωπεί είναι πολύ μεγάλος.

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I), μία σπάνια, εκφυλιστική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής με προσδόκιμο επιβίωσης τα 2 χρόνια.

To αίτημα της οικογένειας να μεταβεί στις ΗΠΑ, με κάλυψη όλων των εξόδων για τη θεραπεία του παιδιού σε νοσοκομείο της Βοστώνης απορρίφθηκε χθες Τετάρτη, για δεύτερη φορά από το Ανώτατο Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ.

Σα να μην έφτανε αυτό ο κ. Γεωργιάδης επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το δράμα της οικογένειας.

Δημοσίευσε τουίτ στο οποίο ανέφερε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης σώζει την ζωή του Παναγιώτη Ραφαήλ. Ο πατέρας του στο Μαξίμου».

Οι γονείς του παιδιού αντέδρασαν έντονα: «Δεν έχει εγκρίνει τίποτα ο Μητσοτάκης δεν έχει επικοινωνήσει καν μαζί μας. Παρακαλώ κάντε αναφορά όπου βλέπετε τέτοια άρθρα και κοινοποίηση τις δημοσιεύσεις μας».

O κ. Γεωργιάδης μετά την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει το fake tweet.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πέντε χρόνια

Τέτοιες μέρες, πριν από πέντε χρόνια, στις 25.1.2015, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη στήριξη μιας κοινωνίας απελπισμένης και εξοργισμένης από την ανυπολόγιστη καταστροφή δύο Μνημονίων και έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις