Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συγγνώμη θα ζητήσει ο Κυρανάκης για τα ψέματα που λέει στα κανάλια; (Video)

«Κανείς στη Ν.Δ. δεν είπε ότι θα πάω τον Τσίπρα φυλακή» επανέλαβε πολλές φορές στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης απολογούμενος όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Μπάρκας

υπενθύμισε τι έλεγε προεκλογικά η Ν.Δ. για το σκάνδαλο Novartis που φωτογράφιζε τον Αλέξη Τσίπρα ως μέγα σκευωρό ενώ μετεκλογικά τον έβγαλε από το κάδρο ζητώντας προανακριτική μόνο για τον κ. Παπαγγελόπουλο προφανώς για να αποφύγει το ρεζιλίκι.

Προκλητικός όπως πάντα ο κ. Κυρανάκης κατηγορούσε τον κ. Μπάρκα αποκαλώντας τον «ψεύτη» ας δούμε ποιος είναι ο πραγματικός ψεύτης στο πάνελ.

“Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. Μηνύσεις είναι το λιγότερο. Όλα θα γίνουν. Κάνανε το λάθος της ζωής τους. Εγώ δεν είμαι Τσίπρας… που πήγε στο Παρίσι…” απειλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχεδόν ένα χρόνο πριν στις 7 Φεβρουαρίου του 2018.

Συγκεκριμένα ανέφερε για το σκάνδαλο Novartis στο ΣΚΑΙ:

«Όλα αυτά το έχει οργανώσει ο Τσίπρας. Ο σκοπός της ζωής μου θα είναι να το αποδείξω. Δεν θα ασχοληθώ με τίποτα άλλο. Αν δεν τους κλείσω φυλακή δεν θα ησυχάσω».

Ή μήπως δεν είναι υπουργός Ανάπτυξης και εξέχον στέλεχος της Ν.Δ. ο κ. Γεωργιάδης;

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Εδώ εκτενέστερο βίντεο της τοποθέτησης του Άδωνι Γεωργιάδη στις 7 Φεβρουαρίου 2018

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πέντε χρόνια

Τέτοιες μέρες, πριν από πέντε χρόνια, στις 25.1.2015, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη στήριξη μιας κοινωνίας απελπισμένης και εξοργισμένης από την ανυπολόγιστη καταστροφή δύο Μνημονίων και έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις