Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
Γ. Βαρεμένος: Και πολύ δεξιά και πολύ αδέξια η Ν.Δ. – Στήνει ένα παράλληλο προπαγανδιστικό σύμπαν (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Βαρεμένος: Και πολύ δεξιά και πολύ αδέξια η Ν.Δ. – Στήνει ένα παράλληλο προπαγανδιστικό σύμπαν (Video)

https://www.youtube.com/embed/e1AawBWJQcA

Ωστόσο ο κ. Βαρεμένος εξήγησε ότι όλα αυτά είναι: «μια προσπάθεια δημιουργίας ενός παράλληλου σύμπαντος. Από την μια η πραγματικότητα και από την άλλη ένα προπαγανδιστικό παράλληλο σύμπαν που λέει ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis και μάλιστα με παγκόσμια διάσταση. Υπάρχει κάποιος υπουργός που επενέβη στην Δικαιοσύνη».

«Δεν ξέρουμε αν έχουμε μια κυβέρνηση που είναι πιο δεξιά, ή πιο αδέξια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρεμένος σχολιάζοντας τη στάση της Ν.Δ. για το προσφυγικό. «Θα πάνε λέει στο στρατόπεδο στο Μεσολόγγι αλλά όταν μιλούσαμε εμείς για ένα ξενοδοχείο εκεί. Είχαν ξεσηκωθεί όλοι». Προανήγγειλε ότι θα γίνει η αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis σήμερα στην Βουλή, το οποίο επιχειρεί η Ν.Δ. να συσκοτίσει μιλώντας για δήθεν θεσμικό σκάνδαλο όπως έπραξε νωρίτερα με στόμφο ο κ. Παπαδημητρίου.

Τέλος σχολίασε την υποκριτική στάση της Ν.Δ. και την ταυτόχρονα απαξίωση καθώς σήμερα θα είναι κενά τα υπουργικά έδρανα διότι η  κυβέρνηση λέει ότι πρόκειται για μια κοινοβουλευτική διαδικασία. «Δεν ντρέπεται η κυβέρνηση για αυτό που κάνει» είπε κλείνοντας.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL