Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αν. Νεφελούδης: Πόσο κουμπάρος, ή πόσο Μουμτζής, ή πόσο Σκαλούμπακας είσαι κε Ζούλα

Με αφορμή την ανακοίνωση της Διοίκησης της ΕΡΤ που καταδικάζει ανάρτηση δημοσιογράφου, που εργάζεται στην εταιρεία, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχολιάζει δηκτικά ο Ανδρέας Νεφελούδης: "Σκέφτομαι πόσο μα πόσο "κουμπάρος" πρέπει να είσαι για να βγάλει κε Ζούλα ολόκληρη ανακοίνωση για τα σχόλια κάποιου δημοσιογράφου σου, επειδή δεν συμφωνείς με κάποιες ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ αναρτήσεις του".

Ολόκληρη η αναρτηση του Αν. Νεφελούδη:

Σκέφτομαι πόσο μα πόσο "κουμπάρος" πρέπει να είσαι για να βγάλει κε Ζούλα ολόκληρη ανακοίνωση για τα σχόλια κάποιου δημοσιογράφου σου, επειδή δεν συμφωνείς με κάποιες ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ αναρτήσεις του.

Πόσο μα πόσο σκοταδιστής πρέπει να είσαι κε Ζούλα, όταν βγάζεις ολόκληρη ανακοίνωση για γλύψεις, γιατί δεν κάνεις τίποτα άλλο, τα αφεντικά ή τους συγγενείς που σε τοποθέτησαν εκεί που είσαι τώρα.

Πόσο μα πόσο ξεχνάς την επαγγελματική σου ιδιότητα, όταν για λόγους κομματικού και νεποτικού εντέλεσθε καταγγέλεις έναν αδύναμο, γιατί εσύ, τρομάρα μας, είσαι διοίκηση, συνάδελφό σου.

Πόσο μα πόσο αυτοεξευτελίζεσαι όταν δεν έκανες το ίδιο, δηλαδή να βγάλεις μιά ανακοίνωση προς το κοινό, όταν συνελήφθη και πήγε στα δικαστήρια, ενας άλλος συνάδελφος σου στα Εξάρχεια, επειδή έκανε την δουλειά, που δεν ξέρεις να κάνεις εσύ κε Ζούλα.

Ντροπή, είναι αυτό που λένε, πόσο κουμπάρος, ή πόσο Μουμτζής, ή πόσο Σκαλούμπακας είσαι κε Ζούλα.

Πολύ είναι η απάντηση αλλά αυτό δεν είναι ούτε δημοσιογραφία, ούτε πληροφόρηση, απλό γλύψιμο είναι για όσους έχουν συνηθίσει σε αυτό.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις