Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
Το "Μακελειό" σε ρόλο καθοδηγητή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το "Μακελειό" σε ρόλο καθοδηγητή

 Ο βουλευτής της Ν.Δ. υπονόησε -μέσω Twitter- τουρκική... εμπλοκή στα γεγονότα της Λέσβου («Πριν μερικές ώρες ο Ερντογάν έκανε δήλωση ότι όποιος ξυπνά τον γίγαντα θα υποστεί τις συνέπειες. Λίγες ώρες μετά καιγόταν η Μόρια”), εκθέτοντας τη χώρα στον κίνδυνο πρόκλησης διπλωματικού επεισοδίου.

Η σχετική ανάρτηση κατέβηκε άρον-άρον -προφανώς με άνωθεν εντολή- μετά το πρώτο κύμα των διαδικτυακών αντιδράσεων. Φυσικά, δεν απέσυρε και τον ισχυρισμό του, καθώς τουίταρε ότι “εκεί που βλέπεις να ορμάνε τα συριζοτρόλ, καταλαβαίνεις ότι μάλλον υπάρχει μια γερή δόση αλήθειας”!

Χθες δε αργά το βράδυ επιστράτευσε χρυσαυγίτικη ρητορική αναρτώντας στο Twitter ότι “Πούλησαν τη Μακεδονία, κάλεσαν τον Ερντογάν να αλωνίσει στη Θράκη, ποιος ξέρει τι άλλο είχαν συζητήσει - τάξει και μιλάνε κι από πάνω, τα απάτριδα, διεθνολάγνα αριστερανώνυμα! Μαζευτείτε. Ο Αλέξης ήταν 'αποτελεσματικός' για τους Έλληνες όσο ήταν και για τους Νορβηγούς ο Κουίσλινγκ”...

Ο Μπογδάνος από προχθές κατέστησε τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης αποκλειστικά... ελληνοτουρκικό ζήτημα φωτογραφίζοντας “τον ρόλο της Τουρκίας στην κατακόρυφη αύξηση των ροών από την εκλογή της Ν.Δ. και μετά”. Σε άλλο σημείο δε άφησε να αιωρείται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει ως πρωθυπουργός... μυστική συμφωνία με τον Ταγίπ Ερντογάν ώστε να συγκρατεί τις προσφυγικές ροές βάζοντας και ολίγη “προδοσία” με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών (“Τι συζήτησαν δυόμιση ώρες κεκλεισμένων των θυρών Αλέξης - Ταγίπ και οι ροές σχεδόν σταμάτησαν μέχρι να βγεί η Ν.Δ.; Για την ψυχή της μάνας του το 'κανε ο Ερντογάν; Τέτοιος τύπος είναι; Μήπως ο πρώην ΠΘ δεν είχε ντιλάρει στα κρυφά μόνο τη Μακεδονία;”).

Άλλωστε, ο “νεομακεδονομάχος” Μπογδάνος, την επομένη της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Ζ. Ζαεφ στη Νέα Υόρκη, είχε επιμείνει ότι αποτελεί "ξεπούλημα η Συμφωνία των Πρεσπών", θεωρώντας ότι "θα μπορούσε να είναι πιο σκληρός ο κ. Μητσοτάκης με τον Ζάεφ»! Το “Μακελειό” βρίσκει την ενσάρκωσή του στον βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Κατά τα άλλα, ο Κ. Μητσοτάκης είχε ζητήσει από τους βουλευτές της Ν.Δ. “να αποπνέουν ήθος για να αναβαθμίσουμε την πολιτική στα μάτια του πολίτη”...


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL