Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.6°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.7°C
3 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.0°C21.6°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
4 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.7°C20.7°C
1 BF 29%
Μπράβο στον κ. Χατζηδάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μπράβο στον κ. Χατζηδάκη

Μόνο που ο κ. Χατζηδάκης το πρώτο εξάμηνο του 2019 δεν ήταν κυβέρνηση. Ήταν αντιπολίτευση. Και ως αντιπολίτευση έκανε ό,τι μπορούσε για να δυσφημίσει την εταιρεία ως δήθεν ετοιμόρροπη. Το είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα. Όταν παρακαλούσε τους θεσμούς να απαιτήσουν την ιδιωτικοποίηση των φιλέτων της εταιρείας.

Κι όταν η Ν.Δ. και τα μέσα της πανηγύριζαν για τις κερδοσκοπικές πιέσεις στη μετοχή της ΔΕΗ. Με τόσο έντονη και συστηματική υπονομευτική δραστηριότητα, το ότι τα στοιχεία της εταιρείας για το πρώτο εξάμηνο του 2019 δείχνουν βελτίωση είναι άθλος. Αλλά σε καμία περίπτωση αυτός ο άθλος δεν είναι του κ. Χατζηδάκη.

Αν τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου ήταν χάλια, ο κ. Χατζηδάκης θα εμφανιζόταν δικαιωμένος. Τώρα πάλι δικαιωμένος εμφανίζεται. Πρώτον, για να περάσει το μήνυμα ότι ήταν η δική του αποφασιστικότητα και η γενναία ανατίμηση των τιμολογίων που έσωσαν την κατάσταση. Ασχέτως αν η ανατίμηση αυτή έγινε αργότερα.

Και δεύτερον, γιατί τα θετικά στοιχεία βοηθούν το σχέδιό του για “σαλαμοποίηση” και ιδιωτικοποίηση της εταιρείας. Όσο καλύτερα τα οικονομικά στοιχεία τόσο περισσότεροι αγοραστές θα προκύψουν. Βούληση να υπάρχει.

Καλά κάνει λοιπόν ο κ. Χατζηδάκης και σπεκουλάρει. Σάμπως υπάρχουν ΜΜΕ να του θέσουν ερωτήματα και να τον εκθέσουν; Δικά του είναι τα ΜΜΕ, δική του είναι και η ΔΕΗ. Ό,τι θέλει θα λέει. Και μπράβο του!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL