Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
ΣΥΡΙΖΑ για Αττικό: Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας απασχολημένη με επικοινωνιακά show ξέχασε την απλή τήρηση της ρουτίνας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ για Αττικό: Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας απασχολημένη με επικοινωνιακά show ξέχασε την απλή τήρηση της ρουτίνας

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟ:

Την Παρασκευή 20/9/19 στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟ είχαμε το φαινόμενο της αναβολής χημειοθεραπειών επειδή το νοσοκομείο δεν διέθετε τα αναγκαία φάρμακα.

Από το δελτίο Τύπου του διοικητή του νοσοκομείου πληροφορούμαστε ότι η διοίκηση του νοσοκομείου είχε έγκαιρα ζητήσει την αναγκαία αύξηση των ορίων του προϋπολογισμού του, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο. Η έγκριση της αναγκαίας αύξησης όμως ήρθε μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής με αποτέλεσμα το μεν νοσοκομείο να δυσλειτουργεί, οι δε ευαίσθητες ομάδες ασθενών, εύλογα, να ανησυχούν. Ανάλογο πρόβλημα  είχε δημιουργηθεί και τον Αύγουστο, το οποίο λύθηκε την τελευταία στιγμή με ενέργειες της διοίκησης του νοσοκομείου.

Φαίνεται ότι η ηγεσία του υπουργείου υγείας, απασχολημένη με τα άνευ ουσίας επικοινωνιακά της show, δεν έδειξε τα απαιτούμενα αντανακλαστικά και ξέχασε να φροντίσει τουλάχιστον για την κανονικότητα στη λειτουργία των νοσοκομείων. Εκείνο που χρειαζόταν ήταν απλή τήρηση της ρουτίνας η οποία είχε κατακτηθεί από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου.

Δυστυχώς όμως εκείνο που προέχει για την κυβέρνηση και τους υπουργούς της, είναι η επίπλαστη εικόνα που δημιουργούν τα επικοινωνιακά show. Μόνο που αυτή καταρρέει με το πρώτο πραγματικό πρόβλημα που θα προκύψει από την ίδια τους την ανεπάρκεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL