Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στη Βουλή έφτασε η δικογραφία για τη Νοvartis (Video)

Διαβιβαστικό Δικογραφίας - Σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος διαβιβάστηκε στην Βουλή ποινική δικογραφία που αφορά τον πρώην Πρωθυπουργό Αλέξιο Τσίπρα και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτριο Παπαγγελόπουλο.

Ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα,  στην Ολομέλεια της Βουλής η διαβίβαση της δικογραφίας που σχηματίστηκε από την έρευνα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες πολιτικών και δικαστικών περί σκευωρίας στις έρευνες για την υπόθεση Novartis.

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία που αφορά τις ποινικές ευθύνες υπουργών. Η ποινική δικογραφία αφορά τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα και τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο», ανακοίνωσε ο  Πρόεδρος της Βουλής.

Διαβιβαστικό Δικογραφίας:

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις