Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στη Βουλή έφτασε η δικογραφία για τη Νοvartis (Video)

Διαβιβαστικό Δικογραφίας - Σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος διαβιβάστηκε στην Βουλή ποινική δικογραφία που αφορά τον πρώην Πρωθυπουργό Αλέξιο Τσίπρα και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτριο Παπαγγελόπουλο.

Ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα,  στην Ολομέλεια της Βουλής η διαβίβαση της δικογραφίας που σχηματίστηκε από την έρευνα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες πολιτικών και δικαστικών περί σκευωρίας στις έρευνες για την υπόθεση Novartis.

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία που αφορά τις ποινικές ευθύνες υπουργών. Η ποινική δικογραφία αφορά τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα και τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο», ανακοίνωσε ο  Πρόεδρος της Βουλής.

Διαβιβαστικό Δικογραφίας:

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ψήφος των αποδήμων

Από τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του Τ. Θεοδωρικάκου για «το δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων σε όλη τη Γη» και τους πύρινους λόγους του Μητσοτάκη στην Αστόρια («το 2023 θα ψηφίσετε από τον τόπο διαμονής σας») μέχρι τις συνεχείς αναδιπλώσεις,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο