Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.1°C12.6°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.4°C14.1°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
6 °C
5.9°C11.2°C
0 BF 93%
Αλ. Χαρίτσης σε Σ. Πέτσα: Με εξυπνακισμούς προσπαθεί η Ν.Δ. να εξηγήσει την μικροπολιτική υποκρισία της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ. Χαρίτσης σε Σ. Πέτσα: Με εξυπνακισμούς προσπαθεί η Ν.Δ. να εξηγήσει την μικροπολιτική υποκρισία της

Το σχόλιο του εκπροσώπου τύπου ήρθε σε απάντηση του σχολίου του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας είχε επιδοθεί σε λογοπαίγνια για το "χωρίς πρόγραμμα" του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια. Με κατηγορίες περί "ψεμάτων" επχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την κυβίστηση της Ν.Δ. στο Μακεδονικό.

Ο κ. Πέτσας στο σχόλιο του μεταξύ άλλων ανέφερε:  ¨"Έπεισε όλους τους Έλληνες ότι δεν έχει ιδέα από το πως δουλεύει η οικονομία και το πλήγμα που της προκάλεσε με κύριο θύμα του τη μεσαία τάξη.  Απέδειξε ότι δεν μπορεί να ωριμάσει. Απέδειξε κυρίως ότι δεν διδάχθηκε τίποτα από την ετυμηγορία των Ελλήνων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου», σημειώνει ο κ. Πέτσας, που προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος. Η Ελλάδα όμως δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Κοιτάζουμε μπροστά, όλοι μαζί, για να λύσουμε τα προβλήματα που συσσώρευσε η προηγούμενη κυβέρνηση και να βγάλουμε από τις πλάτες των πολιτών τα βάρη που τους φόρτωσε. Με επενδύσεις, πολλές και καλύτερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους. Ο κ. Τσίπρας λέει “είμαστε εδώ”. Οι Έλληνες όμως είναι ήδη αλλού».

Καμία απάντηση της Ν.Δ. στον "καταπέλτη" Αλέξη Τσίπρα για το Μακεδονικό χθες στο Βελλίδειο

«Ξεπέρασε τον εαυτό του σε δημαγωγία και υποκρισία ο Κυρ. Μητσοτάκης σε ένα θέμα που ταλαιπώρησε πολύ τον τόπο σας, την πόλη σας, την Βόρεια Ελλάδα. Ταλαιπώρησε πολύ την Μακεδονία μας.

Ταλαιπώρησε πολύ κάθε Δημοκράτη, προοδευτικό, πατριώτη που βρέθηκε στην γωνία όλο το προηγούμενο διάστημα διότι η προηγούμενη κυβέρνηση προχώρησε σε μία πατριωτική Συμφωνία με τους γείτονές μας και λοιδωρηθήκαμε, πολεμηθήκαμε, βρεθήκαμε στον τοίχο να απολογούμαστε γιατί υπερασπιστήκαμε το πατριωτικό συμφέρον, την ειρηνική συμβίωση με τους γείτονες μας».

«Και έρχονται σήμερα αυτοί που ανέχονταν τις κινητοποιήσεις των δήθεν Μακεδονομάχων και δήθεν πατριωτών. Που πήγαν αυτοί άραγε; Δεν τους είδε κανείς φέτος έξω από το Βελλίδειο.

Αυτοί που πέρσι μας λοιδωρούσαν και ανέχονταν τις επιθέσεις στους βουλευτές πριν ψηφίσουν στην Βουλή.

Αυτοί που έλεγαν προδοτική η Συμφωνία, επιζήμια η Συμφωνία. Αυτοί τώρα έρχονται και λένε ότι όχι μόνο θα την εφαρμόσουν αλλά θα την τιμήσουν!»

«Πολύ καλά θα κάνετε που θα την τιμήσετε διότι είναι μια συμφωνία που αξίζει να τιμηθεί από κάθε κυβέρνηση».

«Υποκριτές, διπλοπρόσωποι για λίγους ψήφους και εγκλωβισμένοι ταυτόχρονα γιατί κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει πατώντας σε δύο βάρκες» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL