Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δεν ξέρει πόσο θα κοστίσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. ο Κ. Χατζηδάκης... αλλά μην ανησυχείτε ξέρει ο ΣΚΑΙ (Video)

Εκτός ότι παραδέχθηκε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα της 4ετίας ξεχνώντας τα «προεκλογικά» που έλεγαν στη Ν.Δ. από «την επόμενη μέρα των εκλογών».

Δεν ξέρει και πόσο θα κοστίσει… το «κοστολογημένο» πρόγραμμα της Ν.Δ. ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης που ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τη ΔΕΗ!

Στην ερώτηση για το «αν ξέρει πόσο θα κοστίσει το πρόγραμμα της Ν.Δ.», «Είναι κοστολογημένο το πρόγραμμά;» «Αυτά τα χρήματα που θα κοστίσει το πρόγραμμα υπάρχουν, ή θα βρεθούν υπό την αίρεση της ανάπτυξης της οικονομίας δηλαδή θα είναι πάντα υπό την αίρεση πάμε ή δεν πάμε καλά;»

«Υπάρχουν στόχοι πρωτογενών πλεονασμάτων και επομένως κινούμαστε με βάση τους τεθέντες δημοσιονομικούς κόστους. Τα μέτρα έχουν αξιολογηθεί».

«Το κόστος είναι σε βάθος τετραετίας. Θα πετυχαίνουμε το στόχο κάθε χρόνια. Αυτό σας νοιάζει. Κάθε μέτρο έχει την δική του επίδραση στον προϋπολογισμό» απάντησε χωρίς να δώσει καμία απάντηση ο Κωστής Χατζηδάκης, ένας εκ των «αρίστων» του Κυρ. Μητσοτάκη.

«Εεε δεν έχω μπροστά μου έναν κατάλογο να σας λέω μέτρο, μέτρο και να βγάλουμε την άθροιση. Ρωτήστε το μεσημέρι στο Υπουργείο Οικονομικών…» πρόσθεσε.

«Το έχουμε περίπου» απάντησε ο δημοσιογράφος…

Το κόστος του προγράμματος της Ν.Δ. το γνωρίζει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, αλλά όχι ο ίδιος ο υπουργός… 

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Είστε σίγουρα κυβέρνηση;

Δεν είναι μόνο η αξιοθρήνητη στάση της κυβέρνησης, που προσπαθεί να αλλάξει τον νόμο για να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η απόδραση του Λ. Αυγενάκη από τη Βουλή. Δεν είναι η εντυπωσιακή επιχειρηματολογία της Λ. Μενδώνη ότι η αλλαγή νόμου επιβάλλεται «για να μην διχαστεί η Ελλάδα».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις