Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Τσίπρας: Έχετε έρθει για να καταλάβετε το κράτος (Video)

Σχολιάζοντας την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας μίλησε στην ΕΡΤ1 για απορρύθμιση της εργασίας που μας πηγαίνει πριν το 2015 καθώς και για το περιβάλλον.

Βλέπουμε ως τώρα το φιάσκο με την Creta Farm και την προχειρότητα με την οποία λειτούργησε η κυβέρνηση. Cosco, Ελληνικό και Ελληνικός Χρυσός είναι τρία αρνητικά παραδείγματα για την κυβέρνηση. Έχουμε μεταβολές συμβάσεων υπέρ των εταιρειών.  

Έχετε έρθει για να καταλάβετε το κράτος αυτό είναι το κύριο που έχετε κάνει ως σήμερα από πλευράς μέτρων με κορυφαίο παράδειγμα των διοικητή της ΕΥΠ.

Ο Γιώργος Τσίπρας επιτέθηκε στη Ν.Δ. αναφορικά με την Επιτροπή Ανταγωνισμού ήταν γεμάτη με αρχηγών της Ν.Δ. και του Κυρ. Μητσοτάκη και ξαφνικά θυμηθήκατε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που να σχετίζονται ακόμα και αν ήταν στο νομικό γραφείο.

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Υποταγή άνευ όρων

Δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν από προχθές στον καθημερινό Τύπο αφήνουν να εννοηθεί ότι η Ελλάδα πιέζεται -ξέρουμε από ποιον- να στείλει πυραύλους Patriot προκειμένου να ενισχύσει την αντιαεροπορική άμυνα της Σαουδικής Αραβίας. Το γεγονός ότι η πληροφορία αυτή δεν διαψεύδεται είναι ακόμα πιο ανησυχητικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο