Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Ανειλημμένες υποχρεώσεις» του Μητσοτάκη τον κράτησαν μακριά από την τελετή έναρξης των Μεσογειακών

«Ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν θα επιτρέψουν την παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Πάτρα, για την τελετή έναρξης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που θα γίνει Κυριακή» ανέφερε ο τοπικός Τύπος

σύμφωνα με το SportIn σχετικά με την παρουσία του  κ. Μητσοτάκη στην τελετή έναρξης, ενώ κάποιες ημέρες νωρίτερα είχε, επίσης, διαρρεύσει πως ο πρωθυπουργός θα ήταν παρών στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Μεσογείου, που φιλοξενεί η Πάτρα.

Ωστόσο ο πρωθυπουργός προτίμησε ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη αντί να παραστεί στην τελετή έναρξης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων ενώ σχετικές φωτογραφίες του δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο. Τον Κυρ. Μητσοτάκη αντικατέστησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Το δικαίωμα όλων στις διακοπές είναι αυτονόητο, όχι όμως όταν έχεις δηλώσει ότι θα παραστείς σε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός. Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από την βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, Σία Αναγνωστοπούλου.

Η κ. Αναγνωστοπούλου με προηγούμενη ανάρτησή της αναδείκνυε την σημασία του αθλητικού αυτού γεγονότος καθώς αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διότι μετά από χρόνια αποκλεισμού της χώρας μας από τις διοργανώσεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων, η Πάτρα κέρδισε τη διοργάνωση των ΙΙ Παράκτιων, Μεσογειακών Αγώνων χάρη στην σκληρή δουλειά του πρώην υφυπουργού αθλητισμού Βασιλειάδη και της απελθούσας Οργανωτικής Επιτροπής.

Η Πάτρα υποδέχεται τους αθλητές και τις αθλήτριες όλης της Μεσογείου. Μια ωραία γιορτή των χωρών της κοινής μας θάλασσας. Μετά από χρόνια αποκλεισμού της χώρας μας από τις διοργανώσεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων, πέρσι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η Πάτρα κέρδισε τη διοργάνωση των ΙΙ Παράκτιων, Μεσογειακών Αγώνων. Επι μήνες ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού Βασιλειάδης και η απελθούσα Οργανωτική Επιτροπή δούλεψαν σκληρά, έχοντας εξασφαλίσει και τον απαιτούμενο προϋπολογισμό. Σήμερα το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, έστω κι αν δεν ήταν αυτοί πια οι πρωταγωνιστές.

Καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες. Καλή επιτυχία στην Πάτρα και δύναμη σε ολους/ες που εργάζονται ανιδιοτελώς για την επιτυχή ολοκλήρωση των Αγώνων.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Υποταγή άνευ όρων

Δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν από προχθές στον καθημερινό Τύπο αφήνουν να εννοηθεί ότι η Ελλάδα πιέζεται -ξέρουμε από ποιον- να στείλει πυραύλους Patriot προκειμένου να ενισχύσει την αντιαεροπορική άμυνα της Σαουδικής Αραβίας. Το γεγονός ότι η πληροφορία αυτή δεν διαψεύδεται είναι ακόμα πιο ανησυχητικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο