Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διέψευσε ο Αδ. Γεωργιάδης ότι υπάρχει σχέδιο για ανοιχτά καταστήματα όλες τις Κυριακές του έτους

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αλλαγή του πλαισίου για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή όπως παρουσιάζεται σήμερα από φιλοκυβερνητική εφημερίδα.

Διέψευσε σε τηλεοπτικής του συνέντευξη, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Τα Νέα" όπου αναφέρεται σε σχέδιο της κυβέρνησης για άνοιγμα των καταστημάτων της Κυριακές με πρωτοβουλία που θα αναλάμβανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων κατά τις Κυριακές που ισχύει μέχρι τώρα προβλέπει ότι επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία όλων των καταστημάτων τις εξής οκτώ Κυριακές:

1.   Την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη των δύο τακτικών εκπτωτικών περιόδων.

2.   Τις δύο Κυριακές πριν από την ημέρες των Χριστουγέννων.

3.   Την Κυριακή των Βαΐων.

4.   Την τελευταία Κυριακή κάθε έτους.

Δύο Κυριακές κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων, που καθορίζονται με απόφαση του οικείου Αντιπεριφερειάρχη σύμφωνα με την περίπτωση β' της παραγράφου 1 του άρθρου 15 του παρόντος.    

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Υποταγή άνευ όρων

Δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν από προχθές στον καθημερινό Τύπο αφήνουν να εννοηθεί ότι η Ελλάδα πιέζεται -ξέρουμε από ποιον- να στείλει πυραύλους Patriot προκειμένου να ενισχύσει την αντιαεροπορική άμυνα της Σαουδικής Αραβίας. Το γεγονός ότι η πληροφορία αυτή δεν διαψεύδεται είναι ακόμα πιο ανησυχητικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο