Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αδ. Γεωργιάδης: Αλλάζουμε την κ. Θάνου γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Με κυνικό τρόπο ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε στον ΑΝΤ1 ότι «αλλάζουμε την κ. Θάνου γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης. Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1 προσθέτοντας για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις «όπως θα την αλλάζαμε αν ήταν Ν.Δ.» αλλά ποιον πείθει; Η κ. Θάνου έχει δηλώσει ότι ουδέποτε υπήρξε κομματικό πρόσωπο και δεν ανήκει σε κανένα κόμμα.

«Όπως δεν μπορώ να βάλω Ν.Δκρατη έτσι δεν μπορώ να βάλει ο Τσίπρας συριζαίο» υποστήριξε. Όμως ο διορισμός του κ. Ζούλα (διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ.) στην ΕΡΤ, χωρίς να τηρηθούν ούτε τα προσχήματα καθώς πρώτα ανακοινώθηκε το όνομα και μετά βγήκε η προκήρυξη της θέσης δεν έχει καμία σημασία για τον υπουργό Ανάπτυξης διότι όπως απάντησε: «εγώ μίλησα για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, όχι για την ΕΡΤ.

Για την Επιτροπή υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία, για την ΕΡΤ δεν υπάρχει» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης και κάγχασε ευχαριστημένος από το «εύρημα» που πρόβαλε ως απάντηση.

B. Θάνου: "Ουδέποτε υπήρξα κομματικό πρόσωπο"

Ωστόσο την Δευτέρα στο ίδιο κανάλι η Βασιλική Θάνου είχε ξεκάθαρα δηλώσει ότι:

«Ουδέποτε υπήρξα κομματικό πρόσωπο, ούτε ανήκα σε οποιοδήποτε κόμμα» ενώ ομολόγησε ότι ο πρώτος που έσπευσε να την συναντήσει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ο Κυρ. Μητσοτάκης.

«Έχω ήδη 8 μήνες στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και επιλήφθηκα πολλών υποθέσεων επίσης η κ. Νάκου είναι από το 2007. Κανείς δεν ήρθε να αμφισβητήσει για συγκεκριμένη υπόθεση την αμεροληψία ή την αντικειμενικότητά μας».

«Το να έρχεται κανείς και να λέει ότι εσύ ως τεχνοκράτης κατά αμάχητο τεκμήριο στερείσαι αμεροληψίας και αντικειμενικότητας θεωρώ ότι δεν μπορεί να υποστηριχθεί».

«Η κ. Βεστάνγκερ είπε ότι στηρίζουμε αυστηρά την ανεξαρτησία των ανεξάρτητων Αρχών. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση εκ των υστέρων να έρχεται και να παύει επειδή κάποιος δεν είναι της αρεσκείας της» υποστήριξε.

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις