Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

K. Μπάρκας: Η κατάργηση του βάσιμου λόγου απόλυσης, ήττα για τους εργαζόμενους της χώρας (Video)

«Το αφήγημα της Ν.Δ. δεν μπορεί να είναι στα κακά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, στα καλά η Ν.Δ.» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας το πρωί στον ΑΝΤ1.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μόλις βγήκε από τα μνημόνια και είχε τη δυνατότητα να νομοθετήσει χωρίς μνημόνια και εμπόδια ψηφίσαμε το νόμο για τον βάσιμο λόγο απόλυσης. Ήταν ένα πάγιο αίτημα του εργατικού κινήματος και ήταν κάτι που τότε ψήφισε και η Ν.Δ.»

«Έρχεται ο κ. Βρούτσης επειδή αντιλαμβάνεται τα προβλήματα στην εργασία ως προβλήματα του ΣΕΒ μόνο. Χθες βγήκε η εγκύκλιο για την κατάργηση αυτού του νόμου με αιτιολογία ότι «φακελώνει» τους εργαζόμενους. Επειδή δεν έχουν κανένα πολιτικό επιχείρημα δημιουργούν αστεία επιχειρήματα.»

«Ο βάσιμος λόγος απόλυσης ήταν ένα αίτημα που διεκδικούσε πάντα το εργατικό κίνημα. Είναι ήττα για τους εργαζόμενους της χώρας» πρόσθεσε ο κ. Μπάρκας.

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις