Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Στα ψιλά / Όταν ο Πολάκης τους έδειχνε το ΚΕΕΛΠΝΟ, αυτοί κοιτούσαν το τσιγάρο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στα ψιλά / Όταν ο Πολάκης τους έδειχνε το ΚΕΕΛΠΝΟ, αυτοί κοιτούσαν το τσιγάρο

Όταν ο Παύλος Πολάκης τους έδειχνε τα σκάνδαλα, αυτοί κοιτούσαν το τσιγάρο που κρατούσε στο χέρι του. Γιατί αυτό ακριβώς έκαναν οι πρώην τρόφιμοι του ΚΕΕΛΠΝΟ. Έθαψαν τρία μέτρα κάτω από τη γη τα όσα σκανδαλώδη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας παρουσίασε από το βήμα της Βουλής και επέλεξαν να πουλήσουν ως είδηση τον Παύλο Πολάκη -άκουσον άκουσον- να καπνίζει. Τι κι αν τους μέτρησε ούτε ένα ούτε δύο, αλλά είκοσι ένα σκάνδαλα με αποδείξεις και ονόματα; Τι κι αν τους είπε κατάμουτρα πως είναι κλέφτες και απατεώνες για τα όσα τσέπωναν επί σειρά ετών από τα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ; Τι κι αν τους προκάλεσε να απαντήσουν στα όσα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα τούς καταλόγισε;

Ούτε λέξη από όσα είπε ο πρώην υπουργός δεν πέρασε στα κανάλια, στις εφημερίδες και στις ιστοσελίδες τους. Μόνο το τσιγάρο του Πολάκη κρίθηκε άξιο να γίνει θέμα. Όλα τα υπόλοιπα εξαφανίστηκαν, μην τυχόν και πληροφορηθούν τίποτα οι τηλεθεατές και οι αναγνώστες τους για τα χρήματα που τους μοίραζε αφειδώς το ΚΕΕΛΠΝΟ τις χρυσές εποχές που ένα spot για τη «Χρυσή αγκαλιά» κόστιζε 175.000 ευρώ και κάποιες ανύπαρκτες ιστοσελίδες με έδρα το λιμάνι του Πειραιά έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Κι όμως. Ούτε λέξη δεν πέρασε χθες από την κυβερνητική κρησάρα που έχει τοποθετηθεί στη συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ. Ούτε λέξη για τα όσα είπε ο Πολάκης, αλλά αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για το τσιγάρο του Πολάκη.

Μάθαμε για την άρση ασυλίας του Πολάκη από αυτούς που έχουν προσφέρει επικοινωνιακό άσυλο στον κ. Πουλή του ΚΕΕΛΠΝΟ και αποτελούν πλέον και επισήμως το μιντιακό καρτέλ της Νέας Δημοκρατίας, καθώς είναι υποχρεωμένοι να εξοφλήσουν τα πολιτικά γραμμάτια για κάτι αλησμόνητα άρθρα περί πολιομυελίτιδας στη Συρία, αλλά και για κάτι off shore στη Βουλγαρία. Και επειδή όλα εδώ πληρώνονται, ήρθε η ώρα που μια μεγάλη αλυσίδα από ΜΜΕ έπρεπε να βγάλει την υποχρέωση και να θάψει τα όσα ο Παύλος Πολάκης παρουσίασε την Τετάρτη στη Βουλή, μένοντας αποκλειστικά στο αμάρτημα του πρώην υπουργού να εμφανιστεί με τσιγάρο στο κυλικείο του Κοινοβουλίου παρά την αντικαπνιστική εντολή Μητσοτάκη. Μέχρι εκεί έφτασε η ενημέρωση της χθεσινής ημέρας για τα όσα έγιναν και όσα ειπώθηκαν την Τετάρτη στη Βουλή. Μέχρι εκεί και τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL