Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Επισημάνσεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επισημάνσεις

Έπιασε δουλειά η σκιώδης κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι αντισημίτης, λέει ο Μάκης Βορίδης. Αφού ό,τι καφρίλα έχει κάνει το Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων την έχει υποστηρίξει.

Εντάξει, οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης και η Άννα Φρανκ είναι πιο ξενέρωτοι, αλλά και αυτούς, αν βομβάρδιζαν τη Γάζα, πάλι θα τους υποστήριζε, μην έχετε αμφιβολία.

Είπε επίσης ότι, ως στέλεχος του ΛΑΟΣ, κάθε φορά που ο Καρατζαφέρης έλεγε για τους 3.000 Εβραίους των Δίδυμων Πύργων, τον μύθο του Ολοκαυτώματος και τέτοια, μασούσε επιδεικτικά πασατέμπο και έλυνε σουντόκου στο κινητό του.

Είναι προφανές ότι η αποφυλάκιση του Φλώρου μεθοδεύτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να εκτεθεί ο ανιψιός του Μητσοτάκη που του παρείχε νομικές υπηρεσίες.

Βασικά, τον Ποινικό Κώδικα τον φτιάξαμε για να αποφυλακιστεί ο Φαρμακοχέρης, αλλά επειδή παραήταν φωτογραφική η διάταξη, είπαμε να συμπεριλάβουμε όλο το Φ στις ευεργετικές διατάξεις.

Οπότε ο Φλώρος το εκμεταλλεύτηκε. Αυτή είναι η αλήθεια και μην σπιλώνετε έναν τυχαίο δικηγόρο μόνο και μόνο επειδή έτυχε να είναι ανιψιός του Μητσοτάκη και διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου στο Μαξίμου.

Άλλωστε αν τις off shore του Φλώρου τις είχε φτιάξει ο Τζανακόπουλος, θα είχε ασχοληθεί οποιοσδήποτε;

Τον οριστικό ενταφιασμό της συμφωνίας Εκκλησίας - Πολιτείας διακήρυξαν ο Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο. Η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα του 1830.

Η μισθοδοσία των ιερέων παραμένει οριστικά στο Δημόσιο, προκειμένου αυτό να καταστεί μικρότερο, παραγωγικότερο και πιο ευέλικτο.

Ο αρχιεπίσκοπος μίλησε και για τον εφιάλτη που έζησε. Ειδικά την ώρα που έκανε εκείνες τις κοινές δηλώσεις με τον Τσίπρα και ο Φλαμπουράρης τον σημάδευε με το πιστόλι του.

Θα τα πει αναλυτικά στο βιβλίο του «Η αντίστασή μου στους μαδούρους, 2015 - 2019».

Σε μια λαμπρή τελετή, που έγινε εν κρυπτώ και στα πεταχτά, αναγορεύτηκε και ο Μητροπολίτης Άνθιμος επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη διδακτορική του ομιλία, ο Παναγιώτατος αναφέρθηκε στην τεράστια πνευματική κληρονομιά του νεοελληνικού Σκοταδισμού καθώς και στις φιλοσοφικές του συζητήσεις με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Είχαν προγραμματίσει να κάψουν και κάτι βιβλία του Ανδρουλάκη, αλλά είπαν να μην το κάνουν τόσο υπερπαραγωγή.

Μην αρπάξει και κάνα πετραχήλι και τρέχουμε.

Μια χαρά είναι οι Πρέσπες και αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω, νερό κι αλάτι, δήλωσε στο συνέδριο του "Εκόνομιστ" ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Τι δηλαδή, επειδή κατεβήκαμε σε δύο συλλαλητήρια με τον Κασιδιάρη, δεν θα είμαστε αντικειμενικοί;

Την άλλη μέρα διευκρίνισε ότι αυτά είναι για να τα λέμε μόνο για το διεθνές ακροατήριο και ότι στην πλέμπα εξακολουθούμε να μιλάμε περί εθνικής προδοσίας.

Ησύχασε η πλέμπα, γιατί προς στιγμήν θεώρησε ότι την δουλεύουν ψιλό γαζί.

Με ανάλογη μετριοπάθεια αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Αυτός βέβαια μιλάει πάντα σε διεθνές ακροατήριο, γιατί όταν δεν είναι στο συνέδριο του "Εκόνομιστ", συνήθως είναι στο Νάμμος.

Καλώς καταργείται ο ΣΔΟΕ. Δεν μπορεί να πληρώνει ένα σωρό άχρηστους το Δημόσιο μόνο και μόνο για να του μαζεύουν χρήματα.

Θα αντικατασταθεί, λέει, από μια νέα ελεγκτική Υπερδομή που θα υπάγεται στον υφυπουργό Οικονομικών.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι η Υπερδομή, αλλά μάλλον θα φοράνε μπέρτες και φόρμες ολόσωμες με το σώβρακο από πάνω.

Το ότι θα υπάγεται στον υφυπουργό το χαλάει κάπως. Κανονικά θα περίμενες να υπάγεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ ή σε κάποιο μυστικό παρακλάδι της ΝΑΣΑ.

Και να πολεμάει τις δυνάμεις της Φοροδιαφυγής που μας επιτίθενται με διαστημόπλοια και κοσμικές ακτίνες.

Ώστε να αφήσουν και τον ταβερνιάρη στο Καστελλόριζο να κάνει τη δουλειά του. Όχι που του πηγαίνανε κάθε τόσο οι μαδούροι και έπρεπε να βγάζει την ταμειακή από το σελοφάν.

Σε αντίθεση με τον ΣΔΟΕ, η Επιθεώρηση Εργασίας δεν μετατρέπεται σε Υπερδομή. Πόσες Υπερδομές μπορούμε να διαχειριστούμε άλλωστε;

Θα συγχωνευτεί με την Ειδική Γραμματεία Εργοδοτικής Αυθαιρεσίας, την Διεύθυνση Ενίσχυσης της Αδήλωτης Απασχόλησης και το Γραφείο Ισοπεδώσεως της Εργασιακής Νομοθεσίας υπό τη γενική γραμματέα του υπουργείου Εργασίας.

Η οποία μάλιστα είναι απολύτως σχετική με το αντικείμενο και την περίοδο 2010 - 2014 έδωσε ομηρικές μάχες με την τρόικα στα Βλάχικα της Βάρης.

Με όλες αυτές τις εξελίξεις πάντως, στις τράπεζες και τις αλυσίδες καταστημάτων και στις τουριστικές επιχειρήσεις θα πρέπει να επικρατεί πολύ μεγάλη ανησυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL