Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Παππάς: Να υλοποιηθούν τα έργα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων και ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ που έχουν συμβασιοποιηθεί

Να σταματήσει η κοροϊδία ζήτησε ο Νίκος Παππάς σε σχέση με το σύστημα 112 που δοκιμάστηκε σήμερα (σ.σ.: με πρώτη δοκιμή τον Ιανουάριο 2019) γιατί όπως ανέφερε οι δοκιμές ήταν ήδη προγραμματισμένες να γίνουν σ’ αυτή την ημερομηνία ήδη πριν από τις εκλογές.

«Να υλοποιηθούν τα εμβληματικά έργα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων και ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ που έχουν συμβασιοποιηθεί», ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Είπε ότι «τα τελευταία χρόνια δρομολογήθηκαν έργα για τη βελτίωση της λειτουργίας του Δημοσίου και των συναλλαγών των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες». Ειδικότερα ο κ. Παππάς ανέφερε ότι «τα εμβληματικά έργα 'Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων' μεταξύ 21.000 δημόσιων φορέων και το ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ για την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιών του Δημοσίου, ένα έργο που βρέθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεχασμένο στα συρτάρια, έχουν συμβασιοποιηθεί» και «περιμένουμε την υλοποίησή τους». «Όχι μονάχα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών αλλά και για την εξοικονόμηση από μέρους της Πολιτείας 550 εκατ. ευρώ ετησίως», πρόσθεσε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός ΨΗΠΤΕ, ανέφερε σε σχέση με το σύστημα 112, ότι «οι δοκιμές που έγιναν σήμερα (σ.σ. με πρώτη δοκιμή τον Ιανουάριο 2019) πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου και ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σ' αυτή την ημερομηνία ήδη πριν από τις εκλογές. Ας σταματήσει επιτέλους η κοροϊδία».

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις