Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.4°C
4 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.4°C13.3°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.2°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
0 BF 93%
ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Βρίθουν λαϊκισμού, μικροψυχίας και εγωπάθειας οι δηλώσεις Λαζαρίδη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Βρίθουν λαϊκισμού, μικροψυχίας και εγωπάθειας οι δηλώσεις Λαζαρίδη

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ, Μ. Λαζαρίδης, δήλωσε προσφάτως με έπαρση ότι «κατόπιν ενεργειών του» και με τη χορηγία επιχειρηματία φίλου του ιδρύθηκε η μονάδα τεχνητού νεφρού στη Θάσο.  

Ενημερώνουμε τον κ. Λαζαρίδη ότι:

- η απόφαση για την ίδρυση της μονάδας είχε παρθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή τον Νοέμβρη του 2017,

- η αλλαγή του απαγορευτικού της ίδρυσης θεσμικού πλαισίου επιτεύχθηκε μετά από τις άοκνες προσπάθειες των τριών πρώην βουλευτών Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Δ. Εμμανουηλίδη, Κ. Μορφίδη και Γ. Παπαφιλίππου, και του διευθυντή του Γ.Ν. Καβάλας κ. Τ. Καρασσαβόγλου,

- η απόφαση της ίδρυσης υπογράφτηκε από τον πρώην Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό, και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 5-7-2019, πριν από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ.

Δεν μας εκπλήσσουν πια οι δηλώσεις του κ. Λαζαρίδη. Βρίθουν λαϊκισμού, μικροψυχίας και εγωπάθειας, και τελικά μόνον τον γέλωτα προκαλούν.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να εξαγγείλει την έναρξη των εργασιών, «κατόπιν ενεργειών του» πάντα,  ενός ακόμα τετελεσμένου έργου.  

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καβαλας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL