Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δυσφορία της Μ. Γιαννάκου για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στα διαμερίσματά της (Video)

Ανάγκη για κοινωνική μέριμνα αισθάνεται ότι έχει η βουλευτής της Ν.Δ., Μαριέττα Γιαννάκου. Επειδή είναι πανάκριβο το ρεύμα δεν αντέχει να πληρώνει τα διαμερίσματα της και αναρωτήθηκε στο Kontra: «Εμείς που πληρώναμε τι είμαστε σε σχέση με αυτούς που γίνονταν κοινωνική πολιτική;».

Παρόλο που παραδέχθηκε ότι τα τελευταία πεντέμισι χρόνια δεν αυξήθηκε το ρεύμα, καθώς και ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε πάρει αποφάσεις στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής για την επανασύνδεση ρεύματος ενώ ήταν δύσκολο να κοπεί σε κάποιον το ρεύμα.

«Εγώ έχω κάποια διαμερίσματα που είναι κενά, δεν πατάω ποτέ και μου έρχονται λογαριασμοί εξωφρενικοί. Εμείς που πληρώναμε τι είμαστε σε σχέση με αυτούς που γινόταν κοινωνική πολιτική;»

Εξοργίζει η ελιτίστικη άποψη εις βάρος των αδυνάτων. Σοβαρά η κ. Γιαννάκου θεωρεί ότι έχει περισσότερη ανάγκη από κάποιον που δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα του σπιτιού του;

Tώρα και με την βουλευτική αποζημίωση ας ελπίσουμε ότι θα μπορεί και δεν θα δυσανασχετεί εις βάρος των αδύναμων συμπολιτών για τους οποίους μεριμνούσε η προηγούμενη κυβέρνηση...

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία

Ολόκληρη η χθεσινή ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα ήταν αφιερωμένη στο θέμα της ανομίας. Η κυβέρνηση παίζει το χαρτί της «μηδενικής ανοχής» και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ψυχική συνδρομή στους μπαχαλάκηδες.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο