Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τελικά αποσαφηνίστηκε... ο Άδωνις αναλαμβάνει το Ελληνικό κάνοντας δύο βήματα πίσω από τις δεσμεύσεις Μητσοτάκη

Μετά από δύο μέρες συναντήσεων ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης αναλαμβάνει τον γενικό συντονισμό για το θέμα του Ελληνικού, κάνοντας δύο βήματα πίσω από τις προεκλογικές δεσμεύσεις Μητσοτάκη, ότι η επένδυση του Ελληνικού θα ξεμπλοκάρει την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όπως ανακοίνωσε ο Α. Γεωργιάδης μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη στο Μαξίμου, μέσα στο καλοκαίρι θα έρθει στη Βουλή για ψήφιση αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, πιστεύοντας έτσι πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν μπει μπουλντόζες στο Ελληνικό!!!

Δικαιώνεται έτσι η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που παρόλο την ταχύτητα με την οποία προώθησε την επένδυση στο Ελληνικό, υπήρξαν επανειλημμένες καθυστερήσεις, είτε από τον ιδιώτη επενδυτή, είτε από το ΣτΕ είτε από διάφορα άλλα προσκόμματα στη διαδικασία.

Σ.Μ.

 

Διαβάστε επίσης:

Αλ. Φλαμπουράρης: «Η αλήθεια για την επένδυση στο Ελληνικό»

Αλ. Φλαμπουράρης: Στο τελικό στάδιο η επένδυση του Ελληνικού

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο