Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C24.6°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.9°C
3 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C23.3°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C24.1°C
5 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
3 BF 31%
Σήμερα, στις 8.30 μ.μ., μιλά στην Α' Προβλήτα του λιμανιού ο Αλ. Τσίπρας / Πλήθος και πάθος αναμένουν στη Θεσσαλονίκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σήμερα, στις 8.30 μ.μ., μιλά στην Α' Προβλήτα του λιμανιού ο Αλ. Τσίπρας / Πλήθος και πάθος αναμένουν στη Θεσσαλονίκη

Όλα είναι έτοιμα για τη σημερινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Α’ Προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης με ομιλητή τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Το κάλεσμα σε όλο τον προοδευτικό κόσμο είναι για τις 8.30 το βράδυ και οι εκτιμήσεις είναι ότι θα είναι μια μεγάλη συγκέντρωση.

«Εκτιμούμε ότι θα έχουμε μεγάλη προσέλευση. Τουλάχιστον αυτά είναι τα μηνύματα που εισπράττουμε όχι μόνο από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από όλο τον προοδευτικό κόσμο που δεν επιθυμεί το πισωγύρισμα της Ελλάδας και να μπει η χώρα σε περιπέτειες με αυτόβουλη επιστροφή των πολιτικών του ΔΝΤ ή επιστροφή από την ‘πίσω πόρτα’ σε νέα Μνημόνια. Διότι αυτό υπόσχονται στελέχη της Ν.Δ. που πλέον μιλάνε ανοιχτά για είσοδο της χώρας σε πιστοληπτική γραμμή προκειμένου να παραδώσουν το μαξιλάρι των 37 δισ. στις τράπεζες». Αυτό δήλωσε στην «Αυγή» ο συντονιστής της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Δουίτσης.

Ο ίδιος τονίζει ότι αμέσως μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών καταγράφηκε και στη Θεσσαλονίκη ένα κύμα συμπαράστασης και ενεργής στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ από προοδευτικούς πολίτες και πως «αυτό περιμένουμε να αποτυπωθεί στη συγκέντρωση”.

Επίσης, όπως επισημαίνουν στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές, στις προεκλογικές τους περιοδείες διαπίστωναν παντού ότι οι προτάσεις της Ν.Δ. για τα εργασιακά και για την ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού προκάλεσαν εύλογη ανησυχία σε μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL