Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πλήθος και πάθος αναμένουν στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα, στις 8.30 μ.μ., μιλά στην Α' Προβλήτα του λιμανιού ο Αλ. Τσίπρας - Για αποτύπωση του κύματος ενεργού στήριξης, που εκδηλώθηκε αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, κάνει λόγο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης Χρ. Δουίτσης

Όλα είναι έτοιμα για τη σημερινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Α’ Προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης με ομιλητή τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Το κάλεσμα σε όλο τον προοδευτικό κόσμο είναι για τις 8.30 το βράδυ και οι εκτιμήσεις είναι ότι θα είναι μια μεγάλη συγκέντρωση.

«Εκτιμούμε ότι θα έχουμε μεγάλη προσέλευση. Τουλάχιστον αυτά είναι τα μηνύματα που εισπράττουμε όχι μόνο από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από όλο τον προοδευτικό κόσμο που δεν επιθυμεί το πισωγύρισμα της Ελλάδας και να μπει η χώρα σε περιπέτειες με αυτόβουλη επιστροφή των πολιτικών του ΔΝΤ ή επιστροφή από την ‘πίσω πόρτα’ σε νέα Μνημόνια. Διότι αυτό υπόσχονται στελέχη της Ν.Δ. που πλέον μιλάνε ανοιχτά για είσοδο της χώρας σε πιστοληπτική γραμμή προκειμένου να παραδώσουν το μαξιλάρι των 37 δισ. στις τράπεζες». Αυτό δήλωσε στην «Αυγή» ο συντονιστής της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Δουίτσης.

Ο ίδιος τονίζει ότι αμέσως μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών καταγράφηκε και στη Θεσσαλονίκη ένα κύμα συμπαράστασης και ενεργής στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ από προοδευτικούς πολίτες και πως «αυτό περιμένουμε να αποτυπωθεί στη συγκέντρωση”.

Επίσης, όπως επισημαίνουν στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές, στις προεκλογικές τους περιοδείες διαπίστωναν παντού ότι οι προτάσεις της Ν.Δ. για τα εργασιακά και για την ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού προκάλεσαν εύλογη ανησυχία σε μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Είστε σίγουρα κυβέρνηση;

Δεν είναι μόνο η αξιοθρήνητη στάση της κυβέρνησης, που προσπαθεί να αλλάξει τον νόμο για να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η απόδραση του Λ. Αυγενάκη από τη Βουλή. Δεν είναι η εντυπωσιακή επιχειρηματολογία της Λ. Μενδώνη ότι η αλλαγή νόμου επιβάλλεται «για να μην διχαστεί η Ελλάδα».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις