Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
Στον ΣΚΑΙ απόψε ο Αλέξης Τσίπρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στον ΣΚΑΙ απόψε ο Αλέξης Τσίπρας

Το γάντι έριξε ακόμη μια φορά ο Αλ. Τσίπρας στον Κ. Μητσοτάκη προκαλώντας τον την ύστατη στιγμή να βρεθουν σε μια τετ α τετ αντιπαράθεση λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες κάλπες. Και μάλιστα... εντός έδρας για τον αρχηγό της Ν.Δ., στον ΣΚΑϊ.

Τελικά ο αρχηγός της Ν.Δ. επέλεξε ακόμη μια φορά να δραπετεύσει από την προγραμματική σύγκρουση με τον πρωθυπουργό παραχωρώντας συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, αλλά... μόνος του. Έτσι, ο Αλ. Τσίπρας θα παραχωρήσει συνέντευξη εκτός έδρας, στον Αλ. Παπαχελά και την Σ. Κοσσιώνη. "Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανέναν φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον" ανέφερε χαρακτηριστικά με δημοσίευσή του στα social media o πρωθυπουργός.

"Δε θέλει ντιμπέιτ, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος" υπογράμμισε και πρόσθεσε: "Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της Ν.Δ., που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται. Η προγραμματική αντιπαράθεση, όμως, δεν θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας".

Αντι-ΣΥΡΙΖΑ μένος από στελέχη του ΣΚΑΪ

Βέβαια στελέχη και δημοσιογράφοι του σταθμού δεν παρέλειψαν να αποδείξουν ότι ο Αλ. Τσίπρας επιλέγει να δώσει μια συνέντευξη χωρίς ραβασάκια, στημένες ερωτήσεις και... χαριεντίσματα σε ένα εντελώς τοξικό περιβάλλον. Από την ώρα που ανακοινώθηκε η συνέντευξη, οι ειρωνείες και οι επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού έδιναν και έπαιρναν.

"Μια μορφή έμπρακτης συγγνώμης" είδε το πρωινό δίδυμο Οικονόμου - Αναστασοπούλου. Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος συμπέρανε πως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αρέσει η κριτική, "όχι μόνο από τον ΣΚΑΪ, από όλα τα μέσα". Αναφερόμενος στη χθεσινή παρουσία Μητσοτάκη δε, σχολίασε ότι αυτό αποδεικνύει πως "δεν κρύβεται". "Ρε, κόλλημα με το ντιμπέιτ. Μανία με το ντιμπέητ", σχολίασε όταν η συμπαρουσιάστριά του επισήμανε ότι ο Αλ. Τσίπρας ζητάει τηλεμαχία.

"Εχθροπάθεια" του ΣΥΡΙΖΑ προς τον τηλεοπτικό σταθμό ανακάλυψε ο Ά. Πορτοσάλτε, εκτιμώντας ότι το εμπάργκο εφαρμόζεται γιατί στον ΣΚΑΪ "δεν προπαγανδίσαμε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ". Χαρακτηριστικά ήταν και τα tweets: "Με την παρουσία του στον ΣΚΑϊ, κατά παράβαση του απαγορευτικού... δεκάρικου που εξέδωσε ο ίδιος προς παραβάτες βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλ. Τσίπρας: Δηλώνει ότι στην παρούσα πολιτική φάση είναι παρελθόν! Ως πρωταγωνιστής, που έφερε την Ελλάδα προ του γκρεμού, έχει προφανώς ενδιαφέρον..." έγραψε ο Ά. Πορτοσάλτε.

"Καλώς να ορίσεις... πρώην πρωθυπουργέ! Σε ευχαριστούμε για τη λάσπη από τους αλήτες που έχεις για συνεργάτες δίπλα σου, δεν θα ξεχάσουμε τι είπαν για εμάς... Η δημοκρατία είναι σκληρό άθλημα κι εσύ άργησες να το καταλάβεις" έγραψε, πάντα με βάση τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ο Ν. Υποφάντης.

Πολύς λόγος έγινε ακόμα για τις "απειλές" Τσίπρα προς βουλευτές που εμφανίστηκαν στον ΣΚΑΪ πως θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων, εις εξ αυτών, ο Δ. Σεβαστάκης, μιλώντας στο Open, διέψευσε αυτές τις πληροφορίες. "Δεν έχω αυτή την πληροφορία και την αίσθηση ότι υπήρξε κάτι τέτοιο" σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL